Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Atiqa Naim


FBS

Lantaran resep maca, aya cita-cita hayang jadi penulis. Tapi kakara ayeuna kabiruyungan bisa nulis, diajar di sakola FBS.
Kakurangan teu ngajadikeun kuring murengked. Wani nangtang hirup sakumaha rumpilna. Teu sieun salila aya dina jalan bener.

Fikmin Karya Atiqa Naim (180 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 28-07-2015 Nyarandé 0 112 1.077
2. 25-07-2015 Piraku 0 117 908
3. 14-07-2015 Sapeuting Cicing Di Masjid 0 127 977
4. 04-07-2015 Tragis 0 129 982
5. 27-06-2015 Cinderélla 0 146 1.204
6. 26-06-2015 Lalakon Mincreung 0 117
Petingan
970
7. 24-06-2015 Santunan 0 146 1.276
8. 22-06-2015 Uing Jeung Kalangkang 0 142 1.284
9. 21-06-2015 Neunggar Cadas 0 147 1.085
10. 20-06-2015 Ngudag Bagja 0 131
Petingan
985
11. 16-06-2015 Gunem Enéng 0 112
Petingan
1.001
12. 14-06-2015 Nu Protés 0 130
Petingan
987
13. 12-06-2015 Sajak Keur Anjeun 0 127 1.156
14. 06-06-2015 Move On 0 138 1.009
15. 05-06-2015 Katumbiri Nutug Leuwi 0 137
Petingan
1.170
16. 03-06-2015 Lalampahan Hirup 0 132
Petingan
1.181
17. 01-06-2015 Tarompét Sangkakala 0 134 1.204
18. 31-05-2015 Lalakon Batu Ali 0 136 1.319
19. 27-05-2015 Kukupu 0 111
Petingan
882
20. 26-05-2015 Lain Teu Nyaah 0 111 818
21. 22-05-2015 Gerendeng Bulan 0 131
Petingan
945
22. 21-05-2015 Sintétis 0 134
Petingan
1.059
23. 19-05-2015 Bagéa Bulan Nu Teu Weléh Dipikasono 0 136
Petingan
1.058
24. 18-05-2015 Korban 0 141
Petingan
1.095
25. 16-05-2015 Teu Salawasna Haleungheum 0 111
Petingan
865
26. 13-05-2015 Kasarad 0 139 996
27. 12-05-2015 Asih Nyaliwang 0 138 1.213
28. 28-04-2015 Moal Léah, Moal Lééh 0 131 972
29. 21-04-2015 Néangan Caang Di Tempat Nu Caang 0 129 1.012
30. 12-04-2015 Naha Salah...? 0 105 724