Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Dennykurniadi Kurniadi


FBS

Wartawan, panulis. Ancrub kana widang tulis tinulis ti taun 87, ngalanglang sawatara koran sunda. Sekretaris forum panulis sunda Gapura Bandung.

Fikmin Karya Dennykurniadi Kurniadi (140 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 06-03-2016 Neang Hurup E-curek 0 86 557
2. 05-03-2016 Kolek Cau 0 147 964
3. 04-03-2016 Kopi 0 98 685
4. 03-03-2016 Surabi Nini 0 130 854
5. 18-02-2016 SelÉting 0 72 493
6. 16-02-2016 Long Distance Relationship 0 58 441
7. 12-02-2016 Umur 0 120 818
8. 26-01-2016 Lalajo Horor 0 130 1.125
9. 20-01-2016 Wantun, Galeuh. Teu Wantun, Ulah Geuleuh 0 113 1.077
10. 16-01-2016 CapÉtang 0 129 1.101
11. 11-01-2016 Tirta Prawitasari 0 118 1.041
12. 05-01-2016 Dua Aing 0 147 1.045
13. 03-01-2016 Monolog : Nu Kirang Ébog 0 151 1.110
14. 23-11-2015 Pilem Burem 0 128 1.078
15. 23-11-2015 Doa Keur Nyi Mangle 0 173 1.157
16. 12-03-2013 Punten 0 18 151
17. 10-03-2013 Surat Ti Mitoha 0 149
Petingan
1.006
18. 16-02-2013 Leungiteun 0 86 637
19. 15-02-2013 Putri Gunung 0 147 1.198
20. 12-02-2013 Cilaka 0 146 1.075
21. 09-02-2013 Tumis Haseum 0 150 1.120
22. 05-02-2013 Anak Jéger 0 146 1.221
23. 02-02-2013 Haqulyakin 20 143 1.065
24. 01-02-2013 Katipu 0 147 1.108
25. 01-02-2013 Leuweung Gelap 11 131 1.034
26. 30-01-2013 Meunang Bagja 18 149 1.277
27. 29-01-2013 Unggah Adat 29 167 1.208
28. 28-01-2013 Forever Love 4 152 1.328
29. 27-01-2013 Leunca 10 137 1.009
30. 27-01-2013 Mumuluk 7 40 296