Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Ai Wawang


FBS

Sadidinten janten guru RA di Yayasan Pendidikan Islam AL-JAUHAR Kecamatan Wado, Sumedang
Mimiti wawuh kana fikmin sabada maca bewara cula ka hiji dina koran Galura September 2012. Satuluyna lebet anggota FBS. Unggal poe ulubiung teueuleuman di talaga FBS. Berkah, alhamdulillah fikmin munggaran midang dina Galameia nu judulna 'Oray-orayan'
Mikmin mingkin sumanget.
Teu aya sapoe oge nu kaliwat iwal ti mikiran fikmin.

Kuring bagja mun geus nulis fikmin. Bagjana sarua jeung gumulung reujeung si cinta.

Alhamdulillah....asiiik webna aya deui

Fikmin Karya Ai Wawang (338 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 24-07-2015 IjÉn 0 156 1.183
2. 29-06-2015 Silalatu di Tungtung Bulan 0 149 1.354
3. 04-06-2015 SAWÉN 0 149
Petingan
1.289
4. 29-05-2015 Ubar Capé 0 141 1.214
5. 25-05-2015 Wates 0 146
Petingan
1.255
6. 05-05-2015 Nyulam Kakangen 0 128
Petingan
1.084
7. 21-04-2015 Katumbiri Di Kutamaya 0 141
Petingan
1.095
8. 07-04-2015 Kahuruan Dina Galengan 0 147 1.168
9. 04-04-2015 Galindeng Cihujan 0 163 1.316
10. 01-04-2015 Sésa-sésa Tresna 0 145 1.155
11. 22-03-2015 Impas 0 150 1.158
12. 16-03-2015 Ayam Kremes 0 155
Petingan
1.311
13. 13-03-2015 Dongéngék 0 152 1.166
14. 04-03-2015 Oh My God 0 166
Petingan
1.207
15. 02-03-2015 Lain Dongéng Énténg 0 154
Petingan
1.139
16. 24-02-2015 Amang, I Love You 0 155 1.152
17. 17-02-2015 Sajak Kembang Jalan : Anjeun 0 113 799
18. 14-02-2015 Lini 0 136 1.094
19. 13-02-2015 Bulan Gumantung Di Langit Sumedang 0 139 1.156
20. 07-02-2015 Move On 0 134 1.023
21. 03-02-2015 Arca-Arca Gedong Katel Nangkub 0 141 1.125
22. 30-01-2015 Lalaki Nu Dijakét Hideung 0 139 1.126
23. 30-01-2015 Lalaki Nu Dijakét Hideung 0 139 1.126
24. 24-01-2015 Kasur 0 152 1.282
25. 19-01-2015 Serat Kalakay 0 131 1.093
26. 10-01-2015 Cumi-cumi Cuma-cuma 0 133 1.065
27. 06-01-2015 Hiji Wengi Sisi Talaga 0 135 1.088
28. 29-12-2014 Dina Gupay-gupay Pucuk Entéh 0 133 1.041
29. 25-12-2014 Tatangga 0 143 1.064
30. 22-12-2014 Ambu 0 157 1.153