Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Zulaikha Sobana


FBS

Lulusan ti Fakultas Sastra (ayeuna Fakultas Ilmu Budaya) Unpad angkatan tahn 1992.

Fikmin Karya Zulaikha Sobana (161 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 07-06-2014 Hiliwir Angin Ti Lamping Pasir 0 150 1.130
2. 06-06-2014 Patepung Di Setatsion Bandung 0 150 1.156
3. 05-06-2014 Asih Di Sela-sela Pucuk Kalapa 0 149 1.120
4. 04-06-2014 Sasalad 0 105 809
5. 04-06-2014 Sasalad 0 105 809
6. 04-06-2014 Sasalad 0 105 809
7. 04-06-2014 Sasalad 0 105 809
8. 04-06-2014 Sasalad 0 105 809
9. 04-06-2014 Sasalad 0 105 809
10. 04-06-2014 Sasalad 0 105 809
11. 04-06-2014 Sasalad 0 105 809
12. 04-06-2014 Sasalad 0 105 809
13. 04-06-2014 Sasalad 0 105 809
14. 04-06-2014 Sasalad 0 105 809
15. 04-06-2014 Sasalad 0 105 809
16. 04-06-2014 Sasalad 0 105 809
17. 04-06-2014 Sasalad 0 105 809
18. 04-06-2014 Sasalad 0 105 809
19. 04-06-2014 Sasalad 0 105 809
20. 04-06-2014 Sasalad 0 105 809
21. 04-06-2014 Sasalad 0 105 809
22. 04-06-2014 Sasalad 0 105 809
23. 04-06-2014 Sasalad 0 105 809
24. 04-06-2014 Sasalad 0 105 809
25. 19-05-2014 Pangsiun 0 137 1.076
26. 06-05-2014 Salambar Keretas 0 139
Petingan
1.089
27. 03-05-2014 RÉquiem Asih 0 151 1.134
28. 11-01-2014 Dagelan Runtah 0 155
Petingan
1.198
29. 08-01-2014 Kabandang Ku Jejemplangan 0 150
Petingan
1.162
30. 30-10-2013 Beureum Bodas Dina Cimata 0 150 1.145