Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Liezbella Swanzen


FBS

Lulusan Taun 2002 UPI Bandung Jurusan Bahasa & Sastra Indonesia. Resep sastra ti alit keneh, boh sastra Sunda atawa Indonesia.

Fikmin Karya Liezbella Swanzen (33 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 29-11-2013 Beus 0 152 1.161
2. 12-08-2013 Potret 0 117 802
3. 31-07-2013 Isukan 0 135 1.006
4. 10-06-2013 Nokturia 0 103 793
5. 06-06-2013 Kanibal 0 126 870
6. 31-05-2013 Cunduk Waktu Ninggang Mangsa 0 122 870
7. 29-05-2013 Catur 0 218 1.530
8. 27-05-2013 Kemba 0 101 699
9. 21-05-2013 Silalatu 0 155 1.154
10. 16-05-2013 Neang 0 137 946
11. 13-05-2013 Sukma 0 120 902
12. 22-03-2013 Layung 0 135 952
13. 21-03-2013 Sora 0 110 731
14. 16-03-2013 Kakangen 22 103 750
15. 05-02-2013 Kalangkang 0 94
Petingan
656
16. 06-12-2012 Sms 0 128 869
17. 01-10-2012 Peuting Likuran 0 117 811
18. 13-08-2012 Sukma 0 107 772
19. 03-08-2012 Bulan Sarebu Bulan 0 95 638
20. 28-07-2012 Bueuk 0 115 745
21. 16-07-2012 Mulang 0 92 660
22. 12-07-2012 Meuntas Jaman 15 89 636
23. 08-07-2012 Nyiar Lumar 1 18 45 322
24. 04-07-2012 Mahugi 4 48 324
25. 27-06-2012 Eunteung 0 104 733
26. 20-06-2012 Boneka 0 117
Petingan
834
27. 27-05-2012 Hadiah 0 132 891
28. 30-04-2012 Wanoja 3 159 1.048
29. 22-03-2012 Keukeuh 15 220 1.425
30. 18-03-2012 Catetan 4 168
Petingan
1.209