Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Ratna Ningrum


FBS

Sadidinten janten ibu rumah tangga. Kawitna lebet FBS téh mung ukur resep macaan, namung sabada ngiring ngariung di Limbangan dina acara Diskusi Sastra sareng Loncing Buku Téh Tiktik Rusyani ogé Kang H. Entjep Sunardi, simkuring janten kataji hoyong nyerat. Ah, nyerat gé ukur tamba kawaranan wé. Seja diajar. Neda pangaping ti para admin kalihna anggota FBS nu tos langkung ti payun lebet ka ieu lapak.

Fikmin Karya Ratna Ningrum (16 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 04-04-2015 Kumaha 0 152 1.025
2. 19-03-2015 Sugan Tèa 0 135 998
3. 07-03-2015 Duruk Duruk 0 107 829
4. 24-08-2014 Timburu 0 131 898
5. 11-08-2014 Poto Profil 0 139 949
6. 10-06-2014 Siyeun 0 120 816
7. 11-03-2014 Kapten Kapal 0 147 953
8. 17-02-2014 Teungteuingeun 0 136 981
9. 14-02-2014 Budak Sholeh 0 180 1.280
10. 07-02-2014 Si Cikal 0 180 1.233
11. 01-01-2014 Sugantéh 0 161 1.064
12. 18-12-2013 Deundeun Geugeuleuh 0 120 839
13. 18-12-2013 Neundeun Geugeuleuh 0 95 825
14. 16-12-2013 Bungsu 0 148 1.180
15. 13-12-2013 Manéhna 0 118 972
16. 09-08-2013 2 Syawal 1434 H 0 26 207