Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Ade Kusmana


FBS

Kuring babar di Cimahi. Janten murangkalih di Tasikmalaya. Jajangkar ditajong Sangkuriang mangpéng ka Merak. Nangkuban diluhur Kapal Verry, dugi ka Bakauheuni. Mapah ka Telukbetung teras ka Tanjungkarang. Keur meujeuhna begér kalah sasab ka Mesuji, Ogan Komering Ilir, Sumatra Selatan. Dasar keur sesebrét hirup di leuweung, ningali Beruk ogé meuni asa gareulis. Nunutur Gajah dugi ka Pasaman Barat, Sumatra Barat. Kaséréd ku Tsunami palid dugi ka Cimahi. Héhéhé. Mulang ka asal. Alhamdulillah ayeuna mah terang geuningan Beruk téh garoréngpatut ari tos ningali Mojang-mojang Sunda meuni darémplon. Hanjakal Kuring geus jadi Beruk péot.

Fikmin Karya Ade Kusmana (48 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 20-11-2014 Ésih 0 132 1.083
2. 04-11-2014 Dadali Beureum Kanggo Nyai 0 151 1.295
3. 06-10-2014 Kembang Eros Beureum 0 147 1.077
4. 03-10-2014 Ucing Sumput 0 154 1.041
5. 26-09-2014 Kondom 0 151 1.089
6. 11-07-2013 Luntang-lantung 0 147 1.109
7. 10-07-2013 Inguan 0 151 1.063
8. 09-07-2013 Téréh Imsyak 0 143 1.088
9. 08-07-2013 Meunang Gawé 0 152 1.024
10. 03-07-2013 Sasampayan Dunungan Sasampayan Kuring 0 147 1.271
11. 01-07-2013 Kapéngpéongan 0 141 1.017
12. 28-06-2013 Bédana Kuring Jeung Anjeun 0 146 1.225
13. 26-06-2013 Meledek 0 150 1.104
14. 24-06-2013 Katempuhan Buntut Maung 0 151 1.159
15. 21-06-2013 Nyalindung Ka Gelung 0 148 1.158
16. 20-06-2013 Nu Di émper 0 149 1.205
17. 16-06-2013 Sadrah 0 147 1.090
18. 15-06-2013 Déngdék 0 125 905
19. 14-06-2013 Si Jagur 0 149 1.064
20. 12-06-2013 Kok Bandung DilÉwat Mas? 0 148 1.241
21. 09-06-2013 MomonyÉtan 0 148 1.148
22. 07-06-2013 Paamprok Teuteup 0 126 1.007
23. 03-06-2013 Bolotot 0 141 1.199
24. 01-06-2013 Tos Kedal Ucap 0 145 1.178
25. 31-05-2013 SalÉ 0 144 1.137
26. 28-05-2013 Hawatos 0 148 950
27. 25-05-2013 Nu Ulang Taun 0 148
Petingan
1.158
28. 22-05-2013 Harepan 0 125 1.095
29. 18-05-2013 Leuwi 0 145 1.209
30. 14-05-2013 Naon Nya? 0 150 1.084