Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Neneng Yatikurniati


FBS

Alumnus UNPAD
Kantor Advokat Nuryanto,SH-Neneng Yati Kurniati, SH & Partners

Fikmin Karya Neneng Yatikurniati (63 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 31-01-2013 Ing Tawang Ono Lintang 71 105 703
2. 29-01-2013 Nungguan Nu Ngarahuh 49 113 951
3. 29-01-2013 Purah Nampanan Luh-lah 0 102 771
4. 28-01-2013 Geuning 32 106 710
5. 27-01-2013 Amit Shrivastava 18 125 925
6. 26-01-2013 Hutang Kuring 64 82 542
7. 26-01-2013 Rumasa 37 87 579
8. 25-01-2013 Suddenly 56 65 462
9. 24-01-2013 Wéw Ah 66 124 912
10. 24-01-2013 Risiko Rangkep Jabatan 32 88 640
11. 23-01-2013 Ari Kitu Mah 62 93 719
12. 21-01-2013 Asa Jadi 23 106 752
13. 21-01-2013 Teu Maké Otak 59 94 661
14. 20-01-2013 Sono Kacida 41 43 304
15. 19-01-2013 Patukangtonggong 28 79 514
16. 19-01-2013 Ayu Kemayu Simélékété 50 140 969
17. 18-01-2013 Snack Asli Urang Sunda 46 30 222
18. 18-01-2013 Dasar Bolon 18 47 381
19. 17-01-2013 Kalékéd 32 123 914
20. 16-01-2013 Teu Sieun Ku Jendral Belang 26 97 698
21. 15-01-2013 Mulutmu Harimaumu 59 101 713
22. 15-01-2013 Hanas 31 76 532
23. 14-01-2013 Juragan Sontoloyo 19 72 530
24. 14-01-2013 Juragan Ontohod 36 60 436
25. 13-01-2013 Juragan Borokokok 38 33 255
26. 13-01-2013 Kukupu Jadi Hileud Deui 63 146 987
27. 12-01-2013 Gara-gara Si Éta 38 74 555
28. 11-01-2013 Kani'matan 54 50 358
29. 11-01-2013 Matak Ogé 69 122 860
30. 10-01-2013 Ngéléhan Terus 46 104 667