Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Dedi Herdiana


FBS

pakéna gawé rahayu
pakeun heubeul jaya di buana
ciamis natar udagan
mapag mangsa datang
nanjung tur gumilang
mahayuna kadatuan
kiwari ngancik bihari
ayeuna sampeureun jaga
geusan mahayuna ayuna kadatuan

ciamis manjang manisna
ciamis manjing dinamis
pangharepan pangwangunan
kukuh ajeg pribadi
raharja lemah cai

Fikmin Karya Dedi Herdiana (36 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 20-08-2014 Peureup 0 76 617
2. 06-06-2014 Audisi Persidén 0 32 231
3. 23-10-2013 Naha Kamana Leungitna Atuh? 0 76 516
4. 02-10-2013 Kapeto Pancén 0 26 198
5. 04-06-2013 Tarumpah Aladin Jeung Jin Tomang 0 27 207
6. 03-06-2013 Lampu Mérah 0 29 231
7. 10-05-2013 Ngimpi 0 84 669
8. 05-05-2013 Su-udon 0 53 406
9. 15-04-2013 Béak Ubar 0 75 583
10. 14-04-2013 Adu Manis 0 35 284
11. 10-04-2013 Lain Kahayang Kuring 0 131 962
12. 01-03-2013 Peuting Munggaran 0 50 427
13. 24-02-2013 Quick Count 0 35 266
14. 23-02-2013 Lain Fabel 0 145
Petingan
1.146
15. 18-02-2013 Piring Ngapung 0 32 235
16. 15-02-2013 Ngurek Belut 0 146 1.101
17. 05-02-2013 Chating 2 0 100 791
18. 05-02-2013 U T A H 0 145 1.019
19. 05-02-2013 U T A H 0 143 996
20. 04-02-2013 Kopi Tubruk 4 27 228
21. 01-02-2013 Chating 15 70 541
22. 01-02-2013 Guludug 2 38 300
23. 31-01-2013 Méméh Dialajar 11 61
Petingan
473
24. 25-01-2013 Nalika Hujan 10 37 261
25. 25-01-2013 Pangajian 20 72 515
26. 24-01-2013 Tarzan Jeung Jane 17 146 1.002
27. 24-01-2013 Tinju 7 148 1.174
28. 24-01-2013 Balap Motor 7 120 955
29. 19-01-2013 Bon Jovi V.s Kang Darso 1 92 559
30. 19-01-2013 2013 18 139 1.032