Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Wan's Kurniawan


FBS

SD di Tanjungsari I, SMPN di Rajadesa, SMAN di Kawali, S 1 di UII Jogja jurusan Hukum Tata Negara. S 2 di Univ. BSI Bandung.Ngajar di SMK Muhammadiyah Kawali. ngiluan gacong oge di STIKes Muhammadiyah Ciamis, di STAI Al-Ma'arif Ciamis. Pun Bojo; Dedeh. Pun anak; Muthi'a Amanatunnisa (15 th), Imam Amanatul Muttaqien (9 th) sareng Yaafi' Amanat Robbani (2,5 th).

Fikmin Karya Wan's Kurniawan (85 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 16-05-2013 Kadaulatan Jeung Kakawasaan 0 140 1.200
2. 15-05-2013 Khotib Jeung Supir 0 134 1.076
3. 07-05-2013 Ekonomi-politik Kakawasaan 0 145 1.305
4. 06-05-2013 The Rule Of Law 0 142 1.226
5. 03-05-2013 Nu Nyacaka 0 141
Petingan
1.170
6. 29-04-2013 Cipanon Katojo Bulan 0 150 1.233
7. 27-04-2013 Melak Pangharepan 0 144 1.208
8. 26-04-2013 Teu Apal Rasa 0 135 1.141
9. 25-04-2013 Bati Ti Kemukus 0 144 1.107
10. 24-04-2013 Radén Aria Perbawa 0 134 1.127
11. 23-04-2013 Saukur Nahi Munkar! 0 118 979
12. 22-04-2013 Jaka Tarub Apes 0 147 1.330
13. 20-04-2013 Sang Hyang Seri 0 150 1.267
14. 19-04-2013 Kulit 0 146
Petingan
1.126
15. 18-04-2013 Harga Kasatiaan 0 148 1.186
16. 18-04-2013 Harga Kasatiaan 0 148 1.186
17. 17-04-2013 Nu Béayana Milyaran 0 147 1.090
18. 16-04-2013 Disunatan 0 54 507
19. 15-04-2013 Si Cikal 0 149 1.260
20. 14-04-2013 Léviathan 0 133 1.066
21. 13-04-2013 Milu Nyiram 0 128 1.140
22. 12-04-2013 Réchtsstaat 0 39 310
23. 11-04-2013 Wasiat 0 108 866
24. 11-04-2013 Titis Tulis 0 138 1.179
25. 10-04-2013 Nu Tibra Dijero Guha 0 148 1.229
26. 09-04-2013 Yarnén 0 99 777
27. 09-04-2013 Yarnén 0 99 777
28. 09-04-2013 Yarnén 0 99 777
29. 09-04-2013 Yarnén 0 99 777
30. 08-04-2013 Topéng 0 115 919