Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Kang Yosmar Sumaryono II


FBS

Ibu Rumah tangga nu satia, satuhu ka carogé.
Nyungsi sajatining asih, nyusud cinta nu lumuhung.

Fikmin Karya Kang Yosmar Sumaryono II (38 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 22-09-2013 Kuda Kumisan 0 145 1.050
2. 12-09-2013 Abong Aya Nu Anyar 0 145 1.064
3. 20-08-2013 Keris Tujuh Eluk 0 147 1.026
4. 18-08-2013 Ali Aki 0 147 1.001
5. 09-08-2013 Moal Nempo Cangkangna 0 149 1.017
6. 06-08-2013 Tumarima 0 149 997
7. 05-08-2013 Nu Kungsi Ditulungan 0 136 939
8. 01-08-2013 Kabagean Nu Rayud 0 147 952
9. 01-08-2013 Kabagean Nu Rayud 0 147 952
10. 30-07-2013 Bantal Kuleuheu 0 147 1.081
11. 28-07-2013 Kajeun Paeh Jadi Siit 0 147 1.013
12. 27-07-2013 Maunat Batu Ali 0 141 895
13. 27-07-2013 Maunat Batu Ali 0 141 895
14. 26-07-2013 Pa Cikrak Ngalawan Menak 0 148 997
15. 25-07-2013 Nuar Cau Tipeuting 0 147 961
16. 24-07-2013 Ngaranan Budak 0 145 969
17. 23-07-2013 Carita Di Basisir Kidul 0 149 988
18. 22-07-2013 Lain Milik 0 143 1.012
19. 22-07-2013 Lain Milik 0 143 1.012
20. 21-07-2013 Terap Kanyaah 0 148 1.019
21. 20-07-2013 Bapa Satar Buleneng 0 148 1.028
22. 19-07-2013 Di Astana Aya Carita 0 135 961
23. 18-07-2013 Balesan Surat Nu Teu Nepi 0 126 866
24. 18-07-2013 Balesan Surat Nu Teu Nepi 0 125 864
25. 17-07-2013 Saur Wa Haji Oge, Sunat 0 149
Petingan
1.228
26. 16-07-2013 Pulas Kayas 0 121 854
27. 15-07-2013 Hariring Tengah Peuting 0 132 952
28. 15-07-2013 Hariring Tengah Peuting 0 133
Petingan
1.027
29. 14-07-2013 Surat Surat Nu Teu Nepi 0 150 1.022
30. 13-07-2013 Nyai Roro Kidul 0 147 1.020