Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Kang Bibih


FBS

kang bibih nubaheula

Fikmin Karya Kang Bibih (63 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 11-12-2014 Fikminer Digégél Toké 0 112 969
2. 07-03-2013 Sajorélat 0 15 94
3. 27-02-2013 Malapah Gedang 0 114 739
4. 25-02-2013 Nganjang Ka Alam Nu Hamo Kalampah 0 102 809
5. 25-02-2013 Teu Surti 0 48 350
6. 20-02-2013 Ubar 0 115 804
7. 19-02-2013 JÉngkol 0 103 796
8. 18-02-2013 Lain Ukur Pisah Ranjang 0 83 583
9. 18-02-2013 Teuhayang Dua Kali 0 118 809
10. 16-02-2013 Tukang Salak 0 75 557
11. 16-02-2013 Lalampahan Garwa Kang Kang Nandang 0 130 847
12. 14-02-2013 Peungas Harepan 0 62 456
13. 13-02-2013 Lalakon Hirup 0 125 919
14. 12-02-2013 Nganjang Ka Alam Nu Hamo Kalampah 0 115 935
15. 11-02-2013 Kangker Rahim 0 124 888
16. 10-02-2013 Pamajikan Nomer Dua 0 123 863
17. 09-02-2013 Pamaen Bola 2 0 128 975
18. 07-02-2013 Pamaen Bola 0 104 817
19. 06-02-2013 Kinanti 0 45 306
20. 06-02-2013 Hayang Solat 0 107 755
21. 05-02-2013 Valentine 0 73 497
22. 05-02-2013 Pangeusi Gedong 0 94 666
23. 04-02-2013 Haté Kacéntar Gelap 6 32 240
24. 03-02-2013 Luhur Karang Pamidangan 13 127 907
25. 01-02-2013 Jurig 6 133 954
26. 29-01-2013 Panineungan 6 75 543
27. 28-01-2013 Talak Teu Wajar 12 79 598
28. 27-01-2013 Sangkuriang Kabeurangan 25 143 1.018
29. 26-01-2013 Guru Ku Sexy 39 65 424
30. 26-01-2013 Tukang Ramal 7 62 453