Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Samo Sutardi


FBS

pangsiunan guru smkn1 cirebon ... tukang heureuy

Fikmin Karya Samo Sutardi (55 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 13-12-2014 Nu Nguseup 0 128 888
2. 10-12-2014 Balada Si Juhéb 0 106 844
3. 12-11-2014 Dukun 0 149 1.121
4. 11-11-2014 Nu Sono 0 83 582
5. 19-06-2014 Ngacaprak 0 95 704
6. 18-06-2014 Fbs 0 140 985
7. 07-06-2014 Ngawanohkeun 0 148 1.173
8. 06-06-2014 Ih Dasar 0 97 665
9. 06-03-2014 Lingsir Ngulon 0 150 1.040
10. 13-01-2014 Pamajikan 0 156 1.012
11. 04-01-2014 Badami 0 101 724
12. 19-12-2013 Teu Nyana 0 131 859
13. 17-12-2013 ..... 0 148
Petingan
1.107
14. 16-12-2013 Patalimarga 0 147 1.138
15. 14-12-2013 Ngalindur 0 132
Petingan
891
16. 11-06-2013 Vignet 0 5 31
17. 11-06-2013 Vignet 0 5 31
18. 10-06-2013 Talaga Aneh 0 143 1.047
19. 09-06-2013 Pawang 0 148 1.062
20. 08-06-2013 Lamunan 0 91 628
21. 07-06-2013 Mulung Panungtungan 0 38 296
22. 04-06-2013 Keur Budak 0 149 1.011
23. 01-06-2013 Karawél 0 138 993
24. 31-05-2013 Salah Nyetel 0 84 639
25. 29-05-2013 Kasarad 0 147 1.034
26. 28-05-2013 Teroris 0 20 160
27. 27-05-2013 Cutatan Tina Buku Harian 0 132 844
28. 26-05-2013 Punten 0 131 1.012
29. 25-05-2013 Cetrék 0 107 1.033
30. 11-05-2013 Hujan 0 143 979