Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Carwin


FBS

Mikareueus Basa Indung.

Fikmin Karya Carwin (80 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 29-07-2015 Boa-boa 0 147 1.095
2. 21-07-2015 Batuk Tilu Gunung 0 144 1.187
3. 05-03-2015 Abah Toyib 0 148 1.204
4. 18-02-2015 Néolitikum 0 149 1.100
5. 04-02-2015 Tatanga Océs 0 150 1.226
6. 27-01-2015 Moderat 0 151 1.258
7. 22-01-2015 Motrét Fauna 0 150 1.308
8. 12-01-2015 Keréta Jenazah Rumah Sakit Jiwa 0 151 1.171
9. 09-01-2015 Alam Sampurna 0 143 1.034
10. 18-12-2014 Rengganis 0 149 1.133
11. 16-12-2014 Zoological Gardens 0 149 1.154
12. 12-12-2014 Nembus Sawarga 0 149 1.204
13. 08-12-2014 Chérrybéllé 0 148 1.293
14. 04-12-2014 Malarindu Dina Embun-embunan 0 145 1.146
15. 25-11-2014 Liang Pangparatan 0 150 1.314
16. 12-11-2014 Gunung Cikuray 0 150 1.177
17. 22-10-2014 Moyankeun Manuk 0 150 1.223
18. 14-10-2014 Cahya Gilang-gumilang 0 147 1.242
19. 24-09-2014 Lembur Awi 0 150 1.173
20. 18-09-2014 Tatamba Jiwa 0 146 1.071
21. 02-09-2014 Angélina Jolié 0 150 1.183
22. 28-08-2014 Lodong Kabuyutan 0 147 1.123
23. 14-08-2014 Kalangkang Implengan 0 150 1.197
24. 04-07-2014 Ngabuburit Lain Wayah 0 150 1.247
25. 28-05-2014 Randa Béngsrat 0 151 1.134
26. 15-05-2014 Haréwos Mumunggan Gunung 0 143 1.189
27. 07-05-2014 Ngatrok Ka Surabaya 0 150 1.202
28. 30-04-2014 Mustahil 0 151 1.347
29. 24-04-2014 Kalangkang Sukma 0 151 1.125
30. 17-04-2014 Sawah Nu Barejad 0 149 1.267