Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Edi Junaedi


FBS

Guru Honor di SDN Kedokanbunder Wetan I
Jl. Raya Kedokanbunder Wetan - Blok Kalikapur RT. 005 RW. 001
Desa Kedokanbunder Wetan Kecamatan Kedokanbunder
Kabupaten Indramatyu Kode Pos 45283

Fikmin Karya Edi Junaedi (17 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 01-05-2014 Gapuraning Rahayu Sukaning Indriya 0 128 951
2. 24-04-2014 Sirung Renung Di Haurpugur 0 113 851
3. 21-04-2014 Na Surundéng Aya Cinta 0 108 892
4. 27-03-2014 Diontrog 0 106 844
5. 15-02-2014 Céngék Nu Karék Méncéngés 2 0 188 1.412
6. 11-02-2014 Céngék Nu Karék Méncéngés 0 192 1.378
7. 09-02-2014 Mapag Wanci Balébat 0 149 1.118
8. 31-01-2014 Nu Ngolémbar 0 139 1.014
9. 16-01-2014 Balik Aran 0 145 1.085
10. 14-01-2014 Beuti Sawala 0 38 305
11. 10-01-2014 Maling Motor 0 104 900
12. 08-01-2014 Gunung Tanpa Tutugan 0 102 847
13. 05-01-2014 Dungus Cariang 0 102 804
14. 04-01-2014 Neuteuli 0 131 910
15. 02-01-2014 Ngasah Kuku 0 88 681
16. 31-12-2013 Korban Oplosan 0 116 956
17. 30-12-2013 Sirung Harepan 0 195 1.570