Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Rita Rosita


FBS

Guru di SMP Negeri 1 Tanjungsari Kabupaten Sumedang

Fikmin Karya Rita Rosita (245 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 05-05-2015 Ngudag Kahayang 0 142 1.146
2. 02-05-2015 Superhero 0 147
Petingan
1.106
3. 30-04-2015 Mapag Katumbiri 0 125
Petingan
982
4. 27-04-2015 Ema 0 146
Petingan
1.086
5. 22-04-2015 Hiks 0 146 1.094
6. 05-04-2015 Tiwikrama 0 146 1.184
7. 28-03-2015 Ucing Sumput 0 121
Petingan
942
8. 15-03-2015 Batu Ajaib 0 146 1.165
9. 04-03-2015 Kabungbulengan 0 146 1.077
10. 17-02-2015 Nyingraykeun LalangsÉ HatÉ 0 109 836
11. 11-02-2015 Kasono 0 119 1.071
12. 01-02-2015 Nu Cicing Na Cihujan 0 128 968
13. 19-01-2015 Nu Nepangan 0 144 1.096
14. 12-01-2015 Teu Sangka 0 145 1.109
15. 06-01-2015 Nu Pundung 0 144 1.137
16. 22-12-2014 Sadar 0 146 1.191
17. 10-12-2014 Hajatan 0 146 1.169
18. 07-12-2014 Anoman Murka 0 144 1.148
19. 05-12-2014 Milik 0 146 1.158
20. 26-11-2014 De Javu 0 145 1.163
21. 17-11-2014 Teu Walakaya 0 146 1.094
22. 10-11-2014 Cinta Mati 0 145 1.243
23. 08-11-2014 SÉsa Carita Bihari 0 145 1.208
24. 02-11-2014 TotondÉn 0 146 1.156
25. 28-10-2014 Nu Sungkawa 0 144 1.140
26. 14-10-2014 Nu Nyawang Na Jandéla 0 142 1.132
27. 22-09-2014 Teu Sangka 0 145 1.194
28. 20-09-2014 Duriat 0 146 1.121
29. 16-09-2014 Kahariwang 0 125 1.045
30. 14-09-2014 Gandrung 0 146 1.189