Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Abi Syihab


FBS

Resep maca, resep curat coret, resep balantik

Fikmin Karya Abi Syihab (45 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 24-04-2014 Basa Amprok Deui 0 132 978
2. 27-03-2014 Alatan Cinta 0 133 983
3. 18-03-2014 Rél Karéta 0 96 692
4. 13-03-2014 Deposito 0 109 853
5. 16-02-2014 Alatan Tresna 3 0 103 702
6. 15-02-2014 Alatan Cinta (2) 0 62 419
7. 12-02-2014 Alatan Tresna 0 91 609
8. 10-02-2014 Ketok Palu 0 96 666
9. 07-02-2014 Anu Bingung 0 58 392
10. 05-02-2014 Misi Di Ponclot Pasir 0 73 560
11. 03-02-2014 Situ Sangiang 0 101 706
12. 24-01-2014 Motivasi 0 89 617
13. 17-01-2014 Runtah 0 93 660
14. 16-01-2014 Balaka 0 67 440
15. 10-01-2014 Baganjing 0 65 492
16. 30-12-2013 Sertifikasi 0 56 411
17. 20-10-2013 Pendopo 0 101 733
18. 10-10-2013 Itungan 0 126 912
19. 09-10-2013 Mumuluk 0 94 652
20. 08-10-2013 Nyambungkeun Deui Rasa 0 93 634
21. 07-10-2013 Saksi Sajarah 0 81 485
22. 22-08-2013 Personalia 0 146 1.008
23. 21-08-2013 Kelom Geulis 0 186 1.225
24. 01-08-2013 Hampura 0 136 866
25. 31-07-2013 Daki 0 124 773
26. 27-07-2013 Diamprokeun 0 63 472
27. 25-07-2013 Lain Jelema 0 59 388
28. 16-07-2013 Liwar 0 41 303
29. 07-07-2013 Nu Panggih Di Terminal 0 54 369
30. 05-07-2013 Jauh Panyangka 0 99 637