Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Luthfi Izzatul Khairi


FBS

Hate, nu jadi tatapakan hirup. Mangka sing bisa ngariksana. Sangkan teu goreng hasilna.

Fikmin Karya Luthfi Izzatul Khairi (109 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 16-04-2015 Maéhan Purnama 0 121
Petingan
956
2. 27-02-2015 Ngitung Waktu 0 124 996
3. 06-02-2015 Tembang Cihujan 0 119 917
4. 31-12-2014 Wedak Jeung Késang 0 119 1.029
5. 20-12-2014 Panon 0 126 1.003
6. 01-12-2014 Pitapak Kembang 0 121 1.044
7. 11-11-2014 Ngajajap Impian 0 111 831
8. 10-10-2014 Gelas Jeung Kertas 0 132
Petingan
1.182
9. 22-09-2014 Kananga Di Pajaratan 0 133 1.062
10. 30-08-2014 Ninun Waktu 0 122
Petingan
925
11. 20-08-2014 Katumbiri Dina Layung 0 119 1.061
12. 09-08-2014 Paninggaran 3 0 121 986
13. 20-07-2014 Paninggaran 2 0 120 911
14. 09-07-2014 Paninggaran 0 105
Petingan
896
15. 25-06-2014 Imut Cimata 0 86
Petingan
797
16. 19-06-2014 Eunteung 0 112
Petingan
1.131
17. 20-05-2014 Sono Nu Urang 0 149
Petingan
1.107
18. 17-05-2014 Tajug Leutik Sisi Lembur 0 130
Petingan
1.014
19. 28-04-2014 Sémah Keur Urang Lembur 0 145 1.109
20. 25-04-2014 Haréwos Péron 0 126 937
21. 17-04-2014 Déanova 0 148 1.310
22. 15-04-2014 Sapulas Langit Kulawu 0 114 912
23. 10-04-2014 Ngajual Sora 0 120 913
24. 10-04-2014 Ngajual Sora 0 120 913
25. 09-04-2014 Reumis Girimis 0 95 691
26. 06-04-2014 Néang Nini 0 134 995
27. 04-04-2014 Gandrung Kasarung 0 101 795
28. 03-04-2014 Jalan Carita 2 0 129 1.191
29. 29-03-2014 Durma Perbancanasuta 0 126 1.148
30. 22-03-2014 Sono; Sagurat Carita 0 131 991