Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Remi Purwaka Sadkar


FBS

Gede kahayang jadi seniman, tapi loba kahariwang, da bongan rada wawuh kana kakurang sorangan. Wantu seniman sok balungbung jalan keur katalimbeng. Antukna mindeng mulang ka panginditan, mun pareng keur lumampah teu wasa nahan gogoda. Tapi, deuih, seni teu weleh kapicangcam. Sanggeus pirang-pirang taun ditinggalkeun, aya wae alatan nu matak kuring kapaksa ngabaladah deui dunya seni. Nya, sumerah tungtungna mah, bari diniatan rek keukeuh jadi seniman amatir wae...

Fikmin Karya Remi Purwaka Sadkar (33 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 07-12-2014 Dongéng Pieunteungeun (deui) 0 150 1.153
2. 24-11-2014 Jaba Kari Sabatang 0 150 1.278
3. 04-01-2014 Ngarah Pati 0 150 1.219
4. 21-08-2013 Bulan Nu Kamari 0 150
Petingan
1.202
5. 05-08-2013 Dongéng Énténg 0 150 1.277
6. 05-08-2013 Dongéng Énténg 0 150 1.278
7. 03-08-2013 Saharéwos, Salalakon 0 150
Petingan
1.156
8. 23-07-2013 Bulan Patapan 0 150 1.268
9. 11-05-2013 Réma-réma Kana Dada 0 151
Petingan
1.200
10. 02-05-2013 Cukup Ngucapkeun Sabar 0 151 1.251
11. 01-05-2013 Dongéng Pieunteungeun 0 150
Petingan
1.055
12. 24-04-2013 DongÉng Ti Pakuan Bumiageung 0 151
Petingan
1.179
13. 19-04-2013 Saha Nu Terang 0 132 1.024
14. 09-04-2013 Heurap 0 196
Petingan
1.402
15. 19-03-2013 Nyungsi Udagan 0 150
Petingan
1.370
16. 12-01-2013 Haté Leutikna Haté 40 107
Petingan
926
17. 09-01-2013 Mendikbud 20 16 124
18. 19-12-2012 KAMALANGKEM 16 150 1.225
19. 13-12-2012 Ka Bapa Keur Indung 46 150 1.191
20. 08-12-2012 Gupay Kelar 21 150 1.227
21. 08-12-2012 Gupay Kelar 0 150 1.223
22. 01-12-2012 Kahibaran 0 130 914
23. 29-11-2012 Bebegig Ing Sukma 0 149
Petingan
1.208
24. 05-11-2012 Eunteung Katineung 0 124 1.028
25. 29-10-2012 Peteng Nu Langgeng 0 148 1.216
26. 11-02-2012 Mungguh Mulang Ka Panginditan 21 29 224
27. 05-02-2012 Deudeuh Teuing 46 35 262
28. 04-02-2012 Peuting Canéom, di Rsu 16 93
Petingan
734
29. 31-01-2012 Nafsu 9 32 225
30. 30-01-2012 Percomah 12 16 102