Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Sang Guriang


FBS

nyungsi elmu di SD. bhakti Bandung, SMP di 19 bdg, SMSR /SMKI kiwari SMK 10 design Grafis komunikasi .

Fikmin Karya Sang Guriang (222 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 12-11-2014 Kurusétra 0 144 979
2. 12-11-2014 Kurusétra 0 47 306
3. 06-11-2014 Tepung Panungtungan 0 77 531
4. 28-10-2014 Cipanon 0 203 1.456
5. 25-10-2014 Kuring 0 152 1.020
6. 24-10-2014 Diary 0 189 1.370
7. 18-10-2014 Sindén 0 60 454
8. 03-10-2014 Langlayangan Pulas Héjo 0 78 550
9. 02-10-2014 Kalangkang 0 96 678
10. 01-10-2014 Atheis 0 66 431
11. 29-09-2014 1998 0 176 1.156
12. 28-09-2014 Di Leuwi Panjang 0 112 778
13. 17-02-2014 Langlayangan 0 60 443
14. 07-02-2014 Murtad 0 153 1.141
15. 05-02-2014 Si Cinta 0 60 449
16. 02-02-2014 Lukisan Kosong 0 89 595
17. 31-01-2014 Bangsat 0 103 720
18. 31-01-2014 Karna 0 103 720
19. 30-01-2014 Yasa 0 121 870
20. 30-01-2014 Yasa 0 89 606
21. 28-01-2014 Kayambang Lain Malati 0 100 760
22. 26-01-2014 Nu Leungit 0 80 612
23. 25-01-2014 Bubat 0 137 1.002
24. 19-01-2014 Incest Nations 0 60 471
25. 17-01-2014 Gara-gara Lalaki 0 61 440
26. 15-01-2014 Setasion 0 103 754
27. 15-01-2014 Setasion Karéta 0 161 1.195
28. 14-01-2014 Jampé Beunghar 0 154 1.097
29. 13-01-2014 Teuing Naon 0 68 475
30. 11-01-2014 Perang Panungtungan 0 105 749