Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Hena Sumarni


FBS

Lulusan FPBS IKIP Jurusan Pendidikan Bahasa Daerah taun 1992. Ngawulang di SMPN 7 Cimahi bari sok rajeun surat-serat mangrupi carpon. Karyana kantos dimuat dina Majalah Mangle, Tribun Jabar.

Fikmin Karya Hena Sumarni (135 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 04-10-2013 Waiter 0 68 514
2. 27-09-2013 Hiji Catetan 0 103 771
3. 30-06-2013 Juli 0 138 1.069
4. 29-06-2013 Nasionalis Sajati 0 164 1.231
5. 27-06-2013 BandÉra 0 59 458
6. 26-06-2013 Ning 0 160 1.128
7. 25-06-2013 Asu 0 101 780
8. 24-06-2013 Idealisme 0 110 827
9. 22-06-2013 Nagih 0 96 774
10. 30-05-2013 Tempat Balabuh 0 125 936
11. 29-05-2013 Hemeng 0 75 500
12. 26-04-2013 Klinik Kecantikan 0 86
Petingan
740
13. 25-04-2013 Khk 0 127 947
14. 24-04-2013 Cinggir 0 139 1.106
15. 23-04-2013 Tamu 0 127 905
16. 22-04-2013 Nu Dipapayung 0 77
Petingan
679
17. 22-04-2013 Prambanan 0 162 1.197
18. 19-04-2013 Asbak 0 93 756
19. 12-04-2013 AmbÉn 0 111 844
20. 11-04-2013 Lambey 0 122
Petingan
937
21. 05-04-2013 SÉmah 0 99
Petingan
772
22. 04-04-2013 Kembang Ros Beureum 0 62 519
23. 03-04-2013 Sri Panggung 0 76
Petingan
601
24. 01-04-2013 Peurih 0 111 884
25. 29-03-2013 LÉmor 0 112 850
26. 28-03-2013 Militan 0 105 862
27. 27-03-2013 YÉnzeu 0 112 899
28. 26-03-2013 Bos 0 84 620
29. 25-03-2013 Struk 0 98 774
30. 24-03-2013 Parahu 0 119 907