Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Indah Eka Lestari


FBS

Resep nulis jeung maca carita ( dongeng, carpon, novel sarta fikmin) oge resep katumbiri.

Fikmin Karya Indah Eka Lestari (114 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 02-06-2015 Cacaka 0 143 1.074
2. 29-04-2015 Kanggo Mamah 0 114
Petingan
834
3. 03-04-2015 Refrain 0 137
Petingan
975
4. 16-03-2015 HatÉ 0 142 938
5. 03-02-2015 DongÉng Parahu 0 139 954
6. 12-12-2014 Cahya 0 144 1.110
7. 01-10-2014 BallÉrina 0 142
Petingan
1.073
8. 25-08-2014 Kukupu Layung 0 104
Petingan
781
9. 01-05-2014 Kanggo TÉtÉh 0 144
Petingan
1.100
10. 12-03-2014 Coklat 0 129 931
11. 15-02-2014 Kelas 0 120 813
12. 29-09-2013 Cumi-cumi Jeung Udang 0 127
Petingan
886
13. 04-08-2013 Cukang Katumbiri 0 137
Petingan
965
14. 21-07-2013 Iqra 0 133
Petingan
1.034
15. 13-07-2013 Hujan 0 117
Petingan
825
16. 08-07-2013 Cacing 0 128 907
17. 28-06-2013 SamÉmÉh Katumbiri 0 115
Petingan
918
18. 27-06-2013 Langlayangan 0 88 632
19. 16-06-2013 Sireum 0 123 812
20. 13-05-2013 Nu Muih 0 111
Petingan
781
21. 05-05-2013 Happy Birthday 0 146
Petingan
1.056
22. 02-04-2013 Parahu Keretas 0 141 973
23. 28-03-2013 Wilujeng 0 112 793
24. 17-03-2013 Sweet SÉventeen 13 146
Petingan
1.045
25. 07-03-2013 Naha 0 96 708
26. 22-02-2013 Sagagang SimpÉ 0 103
Petingan
721
27. 09-02-2013 Hujan Katumbiri 0 97 692
28. 21-01-2013 Buku Dikedok 25 113 778
29. 06-01-2013 Sajak Mangsi Emas 3 143 1.014
30. 14-12-2012 Mamah 40 145
Petingan
1.047