Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Indra Farhan


FBS

Badega Baz Hajj Inn selang-selang Assisten (Jawhara kitchen Design Mecca KSA, ayeuna ieu kasab kabawa ka sarakan).

Fikmin Karya Indra Farhan (39 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 28-10-2013 Peuting 0 141 958
2. 27-10-2013 Upeti Nomer Kahiji 0 136 839
3. 20-10-2013 Menak 0 92 599
4. 16-03-2013 Ya Rabbi 0 75 490
5. 20-11-2012 Salah Molah 0 35 234
6. 20-11-2012 Naha Urang Gs Wicaksana 0 184 1.155
7. 19-11-2012 Wilujeng 0 49 326
8. 21-10-2012 Pangeran Jadi Paneumbleuhan 0 81 523
9. 12-10-2012 Popotongan Dalit 0 85 539
10. 11-10-2012 Urang Lenyepan 0 142 963
11. 11-10-2012 Dukun Seluler 0 136 820
12. 06-10-2012 Salamet 0 94 612
13. 04-10-2012 Gusti 0 75 561
14. 04-10-2012 Mojang 0 20 156
15. 01-10-2012 Gowengan 0 141 911
16. 01-10-2012 Basa Sunda 0 131 784
17. 01-10-2012 Basa Enonesia Perjuangan 0 123 771
18. 01-10-2012 Rondaan 0 151 938
19. 01-10-2012 Sampeu 0 150 937
20. 29-09-2012 Weudeu 0 83 574
21. 29-09-2012 Teuing Nyarekan Saha 0 216 1.473
22. 28-09-2012 Japati 0 101 649
23. 28-09-2012 Iwak Tojer 0 148 924
24. 27-09-2012 Haajar Ahmad 0 162 1.142
25. 26-09-2012 Metic Alias Tanpa Gigi 0 226 1.473
26. 26-09-2012 Sanggeus Sarangenge Ngampih 0 150 987
27. 20-09-2012 Gusti Kudu Kumaha Aing 0 135 981
28. 20-09-2012 Nu Ngudag Harta Si Korun 0 117 818
29. 18-09-2012 Dasar Budak 0 127 903
30. 16-09-2012 Bratayuda Leutik 0 151
Petingan
1.032