Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Heni Sumarni


FBS

Neangan darmaga asih pikeun balabuh parahu hate
kuring nangkoda nu katambias dina sagara rasa nu teu weleh ngagalura.
'' Us Tiarsa ''

Fikmin Karya Heni Sumarni (128 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 06-08-2013 Solo Karir 0 147 1.050
2. 14-07-2013 Layung Kayas 0 116
Petingan
883
3. 03-05-2013 Juragan 0 94 735
4. 23-03-2013 Lalakon Ijem 0 150 1.002
5. 22-03-2013 Leungiteun Kalakay 0 121 892
6. 11-03-2013 Ndéh Sumi 0 137
Petingan
1.008
7. 09-03-2013 Dokter Ong 0 92 685
8. 06-01-2013 Ngaran 22 61 466
9. 02-01-2013 Bapa Ketua 36 123 839
10. 08-11-2012 Rapet 0 122 867
11. 28-10-2012 Neng Haji 0 140 933
12. 26-10-2012 Korban 0 82 555
13. 18-10-2012 Galindeng Kabungbulengan 0 61 403
14. 09-10-2012 Wios Da Rido 0 128 891
15. 08-10-2012 Hayang Nu Euweuh 0 74 544
16. 07-10-2012 Tampian Handapeun Karoya 0 108 742
17. 04-10-2012 Lalakon Euis 0 122 806
18. 03-10-2012 Tamaha Nyoro Berekat 0 100 692
19. 03-10-2012 Tuh Nyaa...?! 0 95 655
20. 30-09-2012 Naon Salah Kuring? 0 103 731
21. 26-09-2012 Widadari Anu Keur Ngimpi 0 142 908
22. 25-09-2012 Bekong 0 90
Petingan
629
23. 21-09-2012 Gerendeng Harewos Kokod 0 75
Petingan
492
24. 19-09-2012 Nu Gingsir Laju Owah 0 82
Petingan
560
25. 19-09-2012 Neuteuli 0 73
Petingan
522
26. 15-09-2012 Nu Timburuan 0 139 924
27. 10-09-2012 Carita Romantis 0 128
Petingan
916
28. 09-09-2012 Re-u-ni 0 137
Petingan
929
29. 08-09-2012 Mabok Duren 0 83
Petingan
561
30. 08-09-2012 Nu Careraman 0 131
Petingan
885