Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Bune Upik


FBS

Ibu Rumah Tangga, Guru Paud, Penggiat Sastra & Teater.

Fikmin Karya Bune Upik (60 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 26-05-2015 Telenges 0 150
Petingan
1.172
2. 23-04-2015 Réinkarnasi 0 150
Petingan
1.205
3. 22-04-2015 Di Péron Setasion Tasik 0 150 1.116
4. 18-04-2015 Nu Gandang Di Situ Gedé 0 150 1.096
5. 17-04-2015 Si Tukang Batu Galunggung 0 150
Petingan
1.226
6. 29-03-2015 San, Inyana Lain Urang 0 150 1.084
7. 18-03-2015 Goréng Sangka 0 150 1.076
8. 18-03-2015 Goréng Sangka 0 150 1.076
9. 06-02-2015 Kado Istiméwa 0 148 1.135
10. 15-01-2015 Jempol Pétot 0 149 1.249
11. 13-01-2015 Jampé Ema 0 145 1.189
12. 01-01-2015 Ceurik Wiati Mapag Duarewulimalas 0 150 1.145
13. 31-10-2014 Saxophone 0 150 1.221
14. 29-10-2014 Buruh Nungguan Cempor 0 150 1.133
15. 23-10-2014 Anak Tukang Cukur 0 149 1.159
16. 23-10-2014 Anak Tukang Cukur 0 149 1.159
17. 23-10-2014 Anak Tukang Cukur 0 149 1.159
18. 23-10-2014 Anak Tukang Cukur 0 149 1.159
19. 06-10-2014 Pileuleuyan, Kang! 0 150 1.183
20. 02-10-2014 Gara-gara Teu Pira 0 149 1.111
21. 28-09-2014 Nalika Mapag Milangkala (1) 0 150 1.122
22. 25-09-2014 Bu Nurmi 0 150 1.174
23. 11-09-2014 Bakat Ku Butuh 0 150 1.079
24. 10-09-2014 Bulan Belenong 0 150 1.112
25. 02-09-2014 Fakmin, Fuck You 0 150 1.197
26. 28-08-2014 Lali Ka Purwadaksi 0 150 1.195
27. 24-07-2014 Baju Lebaran 0 150 1.051
28. 24-07-2014 Baju Lebaran 0 150 1.051
29. 24-07-2014 Baju Lebaran 0 150 1.051
30. 19-07-2014 Leuwih Nyaah 0 148 1.125