Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Kokom Komariah


FBS

Pekerjaan Guru swasta bidang studi Seni Budaya. Ogé janten pimpinan lembaga Pendidikan Ma'arif Al-amin. Lulus S1 UNISBA Fak Dakwah. S2 UNIGA magister Pendidikan Agama ISLAM. AKTA IV UT. Ngawitan resep ti rumaja keneh tutulisan sajak, puisi, cerpen. Aktif ogé janten mitra Pelatihan dan Pembelaan Hak-hak Perempuan Bidang Kespro RAHIMA.

Fikmin Karya Kokom Komariah (151 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 01-01-2015 2014/2015 0 133 1.050
2. 07-12-2014 Èndah 0 96 763
3. 17-11-2014 Béda Kahayang 0 131 928
4. 31-10-2014 Nu Nginghak 0 117 874
5. 07-10-2014 Pegat 0 141 1.054
6. 02-10-2014 Halodo 0 146 1.064
7. 28-09-2014 Anaking 0 146 1.111
8. 01-09-2014 Panganténan 0 194 1.423
9. 30-08-2014 Duh 0 53 425
10. 25-06-2014 Eulis 0 182 1.417
11. 08-06-2014 Tresna 0 56 401
12. 03-05-2014 Panganténan 0 149 1.107
13. 17-04-2014 Sora Huntu 0 59 403
14. 16-04-2014 Malem 9 0 59 407
15. 28-10-2013 Tresna 0 58 496
16. 26-10-2013 Ceuk Saha Salah? 0 107 784
17. 23-09-2013 Hiji Ngaran 0 97 698
18. 19-09-2013 Bendungan Baranang Siang 0 116 896
19. 29-07-2013 Gulinggasahan 0 115 870
20. 21-07-2013 Syukur 0 114 916
21. 17-07-2013 Ngalindih 0 88 675
22. 04-07-2013 Konci 0 201 1.554
23. 27-06-2013 Bungkusan 0 106 766
24. 05-06-2013 Mangsa Perè 0 157 1.193
25. 17-05-2013 Calon Dèwan 0 141 1.006
26. 10-05-2013 Jihad 0 127 997
27. 09-05-2013 Jihad 0 106 841
28. 28-04-2013 Asih Munggaran Dina Umur Tunggang Gunung 0 141 1.050
29. 25-04-2013 Ngawas Un 0 128 1.034
30. 17-04-2013 Salam 0 167 1.056