Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Dé Goeriang Kusmawan


FBS

Sakola di SMEA PUTRA PANGANDARAN lulus taun 2000.
Wanoh jeung FBS ti babaturan, tina wanoh jadi bogoh, be?h dieuna jadi nyaah jeung deudeuh, nyaan FBS ibarat waruga keur sukma kuring nu kasarad, urang sunda nu leungiteun kasundaana.

Fikmin Karya Dé Goeriang Kusmawan (185 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 09-07-2015 Nu Tunggu 0 112 888
2. 08-07-2015 Nu Datang 0 90 765
3. 29-05-2015 Séken 0 130 923
4. 12-04-2015 Obrolan Simpé 0 114 906
5. 30-03-2015 Béntang 0 123 961
6. 31-01-2015 Kado Keur Néng 0 127 996
7. 23-01-2015 Pendeman 0 120 931
8. 23-01-2015 Pendeman 0 120 931
9. 22-01-2015 Handapeun Béntang Langit Pananjung 0 116 886
10. 12-09-2014 Saméméh Peuting Datang 0 108 883
11. 10-08-2014 Panonpoé Di Langit Bangka 0 93 772
12. 04-08-2014 Nu Jadi Béntang 0 111 894
13. 04-08-2014 Nu Jadi Béntang 0 111 894
14. 23-07-2014 Takbir 0 100 809
15. 04-07-2014 Sapasi Haté Lalaki 0 94 795
16. 17-06-2014 Konci 0 119 981
17. 24-04-2014 Stasion Saméméh Peuting 0 124 963
18. 27-03-2014 Mél 0 124 973
19. 20-03-2014 Keur Bulan 0 128 947
20. 20-02-2014 Na Tungtung Bulan 0 108 925
21. 10-02-2014 Lalangsé Kayas 0 113 809
22. 08-02-2014 Bulan 0 116 939
23. 06-02-2014 Maluruh Cahya 0 116 875
24. 03-02-2014 Kancra 0 75 591
25. 29-01-2014 Foto 0 97 666
26. 15-01-2014 Nyi Ronggéng 0 124 944
27. 15-01-2014 Nyi Ronggéng 0 124
Petingan
944
28. 03-01-2014 Carita Nu Ilang Tina Catetan 0 123 924
29. 30-12-2013 Nu Kapiati 0 133 939
30. 19-12-2013 Malati Tawis Kaasih 0 124 947