Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Nining Mulyati


FBS

SD Andir, SMP 1 ciparay, SMA 11 Bandung, IAIN SGD Bandung

Fikmin Karya Nining Mulyati (19 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 01-06-2012 Salah Pok 0 62 365
2. 29-05-2012 Di Ancol 0 95 632
3. 27-05-2012 Nonoman 0 35 214
4. 14-05-2012 Nganteur 0 118 726
5. 20-03-2012 Babantu 2 83 503
6. 18-03-2012 Ka Warung 10 56 391
7. 10-03-2012 Resa 12 190 1.194
8. 05-03-2012 Tatangga 1 62 398
9. 04-03-2012 Huhujanan 0 71 507
10. 04-03-2012 Murak Nangka 0 65 413
11. 02-03-2012 Asep 0 168 1.068
12. 26-02-2012 Ibrahim 1 40 269
13. 24-02-2012 Sangu Koneng 13 88 574
14. 23-02-2012 Lilis 1 27 158
15. 22-02-2012 Angeun Waluh 3 49 314
16. 20-02-2012 Dudun 11 14 95
17. 19-02-2012 Salah Asup 1 63 385
18. 18-02-2012 Samobil Jeung Domba 7 185 1.098
19. 17-02-2012 Kukudaan 2 111 745