Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Yaf Publish


FBS

nuju diajar ngadambel fikmin sunda janten hapunten pami seueur lepatna teu dugi kana aturan samistina

Fikmin Karya Yaf Publish (332 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 01-09-2012 Kakaren Lebaran 0 107
Petingan
771
2. 27-05-2012 Hoyong Dijodang 0 152 1.080
3. 27-05-2012 Nyeri Huntu 0 65 401
4. 27-05-2012 Kudu Loyal 0 95 623
5. 27-05-2012 Tunduh 0 51 338
6. 27-05-2012 Nu Ayud Na Beuteung 0 87 645
7. 26-05-2012 Naspél 0 95 640
8. 26-05-2012 Jangji 0 110 848
9. 25-05-2012 Sesa Peuting 0 87 598
10. 24-05-2012 Dengkleung Déngdék 0 41 290
11. 24-05-2012 Sono 0 81 634
12. 23-05-2012 Bongan Disangka Kunti 0 84 590
13. 23-05-2012 Nepungan Janji 0 115 848
14. 23-05-2012 Hayam Jago 0 62 445
15. 23-05-2012 Nu Lemes Handapeun Stopan 0 77 536
16. 22-05-2012 Nutug Leuwi 0 55
Petingan
401
17. 22-05-2012 Balik Gawé 0 65 532
18. 22-05-2012 Nu Ligar Teu Tulus Mekar 0 77 530
19. 22-05-2012 Ceban 0 116 813
20. 22-05-2012 Salira Nu Dipuncak Katresna 0 102 765
21. 21-05-2012 Kiciwis Nitis 2 54 399
22. 21-05-2012 Ngubang 5 29 178
23. 21-05-2012 Nungguan 0 29 236
24. 21-05-2012 Ngabarungsinang 0 134 958
25. 21-05-2012 Keur Saha 0 27 199
26. 20-05-2012 Si Dongkol 0 87 638
27. 20-05-2012 Ginggiapeun 5 145 1.090
28. 19-05-2012 Ilang Raratan 2 121 936
29. 19-05-2012 Cadel 0 154 1.055
30. 19-05-2012 Turun Gunung 6 179 1.216