Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Hadiwijaya


FBS

Hmdalah sim kuring tiasa lebet ka ieu grup, mugia seueur elmu anu tiasa ka pulung ku diri pribados....hayuu urang sasarengan nanjeurkeun basa Sunda! a

Fikmin Karya Hadiwijaya (463 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 29-07-2015 Juragan Kamran 0 150 1.236
2. 28-07-2015 Oom 0 150 1.082
3. 28-06-2015 Nu Katabrak 0 150 1.169
4. 23-06-2015 Si Bébéb 0 146 1.145
5. 12-06-2015 Arjuna 0 150 1.305
6. 11-06-2015 Nu Diheureuyan 0 150 1.115
7. 10-06-2015 Salingkuhan Kuring 0 150 1.216
8. 09-06-2015 Lir Dipupul Bayu 0 150 1.235
9. 08-06-2015 Nu Dititah Balik 0 150 1.159
10. 08-06-2015 Nu Dititah Balik 0 150 1.159
11. 03-06-2015 Nu Ambek 0 150 1.210
12. 27-05-2015 Panas Euy! 0 150 1.198
13. 25-05-2015 Nu Munggaran Naék Kapal 0 150 1.187
14. 24-05-2015 Lalakon Soléh Jeung Si Ateu 0 150 1.175
15. 23-05-2015 Nu Jomblo 0 150 1.216
16. 20-05-2015 Kedah Jujur! 0 150 1.260
17. 19-05-2015 Wanoja Donto 0 150 1.174
18. 15-05-2015 Nu Teu Tanggung-jawab 0 150 1.198
19. 14-05-2015 Nu Polontong 0 150 1.246
20. 13-05-2015 Si Tétéh Galau 0 150 1.132
21. 11-05-2015 Ilang Tanpa Krana 0 150 1.132
22. 10-05-2015 Maén Di Malem Jumaah 0 150 1.034
23. 09-05-2015 ? 0 150 1.233
24. 08-05-2015 Nu Kabobodo Ténjo 0 150 1.133
25. 06-05-2015 Lalajo 0 150 1.224
26. 05-05-2015 Telenges 0 150 1.338
27. 01-05-2015 Euweuh Tapakna 0 150 1.251
28. 30-04-2015 Nu Ngégél 0 150 1.173
29. 29-04-2015 Lalakon Jalmi Jegud 0 150 1.144
30. 28-04-2015 Si Manéhna 0 150 1.203