Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Fatih Nurul Anwar


FBS

Nu jujur, mujur. Nu iman, aman

Fikmin Karya Fatih Nurul Anwar (21 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 20-03-2012 Ruksak 3 10 66
2. 18-03-2012 Imam Alay 12 36 265
3. 11-03-2012 Biantara 1 30 290
4. 11-03-2012 Qur’an Nu Moal Robih 4 120 923
5. 06-03-2012 Fikminologi 0 21 173
6. 03-03-2012 Elmu Tajwid 0 83 542
7. 01-03-2012 Kalindih 0 125 840
8. 29-02-2012 Adil Maung 25 108 761
9. 27-02-2012 Satadina 19 103 645
10. 26-02-2012 Kawajiban Salaki-pamajikan 0 60 473
11. 26-02-2012 Asa Bagja 7 159 1.031
12. 25-02-2012 Tahlilan 4 64 436
13. 25-02-2012 Mikir 0 32 199
14. 25-02-2012 Mugia 1 52 352
15. 23-02-2012 Panutup Pidato 4 29 193
16. 21-02-2012 Pangbeberah Pikeun Ahli Hisap 2 62 418
17. 21-02-2012 Bisa Ngacung 2 10 76
18. 21-02-2012 Tara Dahar Beurang 0 98 597
19. 20-02-2012 Nini-nini Vs Supir Angkot 0 112 707
20. 20-02-2012 Rupa-rupa Susu 5 19 122
21. 20-02-2012 Wilujeng Tepang 4 31 216