Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Ya Soebarta


FBS

Lahir di Bungbulang - Garut Indonesia. 29 April 1985. Ayeuna calik di Bandung. Karyana: Kumpulan Fikmin ( Judul: Dear Love ), Kumpulan Puisi ( Judul : Titip Rindu Tanah Pertiwi )
Email: akhyaryayang@yahoo.co.id

Fikmin Karya Ya Soebarta (85 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 03-11-2013 Gejed 0 115 866
2. 18-08-2013 Si Adé, Ma! 0 145 1.069
3. 21-07-2013 Hiji 0 115 827
4. 17-07-2013 Dulag Cimata 0 93 754
5. 09-06-2013 Ngadu Bako 0 98 858
6. 02-05-2013 Ngadu Élmu 0 122 849
7. 25-04-2013 Balati Tungtung Malati 0 84
Petingan
937
8. 16-04-2013 Karajaan Bumi Ageung 0 124 993
9. 12-04-2013 Emam Runtah 0 98 694
10. 10-04-2013 Nagri Pucuk Awi 0 108 813
11. 09-04-2013 Racun Randa Sakti 0 16 127
12. 06-04-2013 Karajaan Titik 0 110 834
13. 04-04-2013 PancÉn Rusiah 0 120 879
14. 02-04-2013 Paguron Tapak Batu 0 81 612
15. 20-12-2012 Hiji GÈ Lauk 4 82 545
16. 20-10-2012 Tapa 0 8 59
17. 08-10-2012 Linu 0 6 41
18. 12-08-2012 Runtah 0 123
Petingan
879
19. 09-08-2012 Lalaki Jeung Cipanon 0 59
Petingan
457
20. 17-06-2012 Saha?? 0 81 562
21. 01-04-2012 Jukut Riut 6 17 117
22. 17-03-2012 Unggal Peuting 24 9 63
23. 10-02-2012 A+b=c 0 64 473
24. 27-01-2012 Léléwodéh 21 77
Petingan
537
25. 25-01-2012 Promosi 1 71
Petingan
544
26. 24-01-2012 Indigo 16 116
Petingan
872
27. 17-01-2012 Haram Jadah 34 11 86
28. 30-12-2011 Jodo Ti Sawarga 30 138 970
29. 29-12-2011 Anjeun 12 33 261
30. 28-12-2011 Sari Nu Munggaran 46 133 951