Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Erna Yuliana


FBS

Erna Yuliana lahir sareng ageung di ciamis

Fikmin Karya Erna Yuliana (53 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 18-05-2014 Tibelat Ka Nu Pendak Saliwat 0 114 795
2. 13-05-2014 Sirung Nu Teu Kasiram 0 135 1.012
3. 29-04-2014 Nu Dijurungkeun Makalangan 0 118 855
4. 28-04-2014 Nu Nanya Wanci Sareupna 0 119 863
5. 27-04-2014 Kapaksa 0 113 806
6. 26-04-2014 Tanda Nyaahna 0 153 1.081
7. 22-04-2014 Nu Datang Na Lain Mangsa 0 136 980
8. 14-04-2014 Nu Keur Nyumput Disumputkeun 0 139 1.017
9. 13-04-2014 Lain Kahayang 0 92 722
10. 10-04-2014 Sugan Lain Kalangkang 0 147 1.034
11. 09-04-2014 Kanyaah 0 135 968
12. 03-04-2014 Bongan Saha? 0 88 587
13. 29-03-2014 Ngimpi Adi 0 121 857
14. 27-03-2014 Ngalarung Sasajén 0 107 840
15. 26-03-2014 Sono 0 110 838
16. 20-03-2014 Bihari Nu Teu Ngajadi 0 128 949
17. 18-03-2014 Lain Pangarang 0 150 1.130
18. 16-03-2014 Dulang Tinandé 0 98 806
19. 13-03-2014 Saksi 0 104 870
20. 12-03-2014 Anu Ngabangkarkeun 0 85 620
21. 10-03-2014 Make Over 0 128 964
22. 10-03-2014 Make Over 0 128 964
23. 09-03-2014 Arisan Makan Petasan 0 119 1.035
24. 06-03-2014 Kieu Rasana 0 126 913
25. 05-03-2014 Di Kejar Deadline 0 136 1.082
26. 04-03-2014 Jalan Kahirupan 0 105 822
27. 03-03-2014 Motékar 0 102 705
28. 02-03-2014 Tinekanan 0 137 1.000
29. 01-03-2014 Hayang Naon? 0 106 715
30. 27-02-2014 Mitoha 0 82 543