Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Rochaeni Neni Albanjari


FBS

Resep diajar sareng barudak

Fikmin Karya Rochaeni Neni Albanjari (136 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 09-06-2015 Dipěpěndě 0 76 550
2. 02-04-2015 Sapotong Carita Dina Wanci Isuk-isuk 0 153
Petingan
1.209
3. 30-03-2015 Dina Simpena Janari 0 135 914
4. 02-10-2014 Nu Nganti Dina Harepan 0 156 1.059
5. 23-09-2014 Bapa Samsi 0 163 1.093
6. 24-04-2014 Hapunten Abdi, Ema 0 143 1.074
7. 22-11-2013 Dina Panungtungan Nopember 0 73 572
8. 24-02-2013 Ustad Jaka 0 82 613
9. 22-01-2013 Nungguan Nu Mapagkeun 32 103 771
10. 22-12-2012 Dina Panungtungan Waktu 4 141 1.118
11. 22-12-2012 Asih Indung 4 140 1.108
12. 22-12-2012 Si Bajing 12 148 1.167
13. 26-11-2012 Melati Dari Jayagiri 0 111 781
14. 05-11-2012 Rusiah 0 120 1.038
15. 30-10-2012 Hate Nu Teu Weleh Ngahariring 0 58 522
16. 28-10-2012 Hariring Hate 0 80 609
17. 14-10-2012 Di Ciamis Kasorenakeun 0 149 1.118
18. 11-10-2012 Tabrakan 2 0 141 1.204
19. 09-10-2012 Tabrakan 0 118 952
20. 23-09-2012 Carita Poe Ieu 0 72 529
21. 15-09-2012 Sajak Saha? 0 90 621
22. 06-09-2012 Malindes 0 143
Petingan
1.080
23. 01-09-2012 Bulan Bentang 0 105
Petingan
760
24. 31-08-2012 Mamah Nu Dipihareup 0 115 824
25. 25-08-2012 Tukang Ngusep Vs Tukang Sorabi 0 174 1.197
26. 18-08-2012 Nu Miang Maleman Takbiran 0 173 1.279
27. 12-08-2012 Wayahna Kedah Paturay 0 36 270
28. 09-08-2012 Bulan Nu Ieu 0 88 614
29. 09-07-2012 Di Astana Gede 18 56 424
30. 09-07-2012 Di Astana Gede 18 52 392