Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Anugrah Nunu


FBS

SDN Jatisari VI .... Lulus Tahun 1986.
SMPN Jatisari...... Lulus Tahun 1989.
SMAN Cikampek...Lulus Tahun 1992.
STKS Bandung..... Tahun 1995 s.d Tahun 1998
PNS di UPTD TK, SD Kec. Kotabaru - Kab. Karawang.

Fikmin Karya Anugrah Nunu (38 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 03-04-2012 Amplop 14 117 968
2. 19-03-2012 Tujuan Hirup 8 149 1.050
3. 18-03-2012 Wangkongan Di Saung Sawah 13 152 1.063
4. 17-03-2012 Dua Kali Wirang 38 149 1.078
5. 15-03-2012 Nu Mulang Kari Tulang (revisi) 17 152 1.139
6. 15-03-2012 Nu Mulang Kari Tulang 9 194 1.389
7. 15-03-2012 Nu Mulang Jadi Carita 23 123 998
8. 14-03-2012 Nu Bingung Milih 6 157 1.104
9. 10-03-2012 Durma Pangeran Kornel 27 98 723
10. 10-03-2012 Pamundut Nu Panungtungan 72 129 973
11. 10-03-2012 Kuciwa 17 164 1.105
12. 09-03-2012 Ladrang Sang Sutradara Gejul 18 88 671
13. 08-03-2012 Paguneman Malem Jumaah 26 171 1.111
14. 08-03-2012 Satir Prihatin Magatru 8 106 743
15. 07-03-2012 Balakbak Si Budak Baong 34 95 705
16. 07-03-2012 Lambang Wirang Alatan Atah Anjang 20 151 1.059
17. 07-03-2012 Sunda Urang Ceuk Dangdanggula 41 78 521
18. 07-03-2012 Gara-gara Fikmin 41 123 921
19. 06-03-2012 Harepan Jang Kinanti 2 92 586
20. 06-03-2012 Meuli Mobil Merk Wirangrong 29 107
Petingan
816
21. 05-03-2012 Tujuh Tahun 21 143 1.103
22. 05-03-2012 Gurisa Wirang Ku Waria 36 147 1.066
23. 05-03-2012 Sasambat Ku Juru Demung 18 86 567
24. 05-03-2012 Dangding Maskumambang 0 110 678
25. 04-03-2012 Bongan Hayang Pati 0 112 886
26. 01-03-2012 Geol Sakti Si Curuk Besi 0 238 1.603
27. 29-02-2012 Malikeun Mangsa 53 142
Petingan
1.021
28. 28-02-2012 Riwan Ku Fikmin 16 114 800
29. 25-02-2012 Amarah 27 71 537
30. 06-02-2012 Alatan Nginum 27 109 811