Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Sri Paudwal


FBS

Ibu Rt, nu hoyong ngadidik putra janten kabanggaan Nagara, Bangsa katut agama,

Fikmin Karya Sri Paudwal (167 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 28-06-2015 Katinggang Coèt 0 102 725
2. 17-06-2015 Isuk Puasa 0 146 1.098
3. 10-06-2015 Malati Lima Dara 0 144 1.122
4. 04-06-2015 Buku Kuring 0 136 1.021
5. 28-05-2015 Poto Jaga 0 126 890
6. 23-05-2015 Hareupeun Eunteung 0 99
Petingan
770
7. 21-05-2015 Nu Rék Ngahipnotis 0 148 1.065
8. 15-05-2015 Nu Panasaran 0 134
Petingan
926
9. 14-05-2015 Kahayang Nu Nyiram 0 143 1.063
10. 21-04-2015 Leungit Cahaya 0 182 1.281
11. 18-04-2015 Naga Geni 0 148 1.047
12. 16-04-2015 Nu Meuli Surabi 0 148 1.072
13. 15-04-2015 Tumbal 0 144 1.022
14. 10-04-2015 Katumbiri Ilang Kelir 0 121 907
15. 08-04-2015 Gagal Maning 0 135 1.031
16. 07-04-2015 Kukupu 0 138 989
17. 01-04-2015 Bacan Jeung Nyawa 0 150 1.018
18. 23-03-2015 Hampura 0 167 1.146
19. 21-03-2015 Lalaki Jeung Cimata 0 117 839
20. 11-03-2015 Kelir 0 150
Petingan
1.107
21. 08-03-2015 Samping Lalayu Sekar 0 142 1.019
22. 03-03-2015 . Hanjakal 0 146 1.061
23. 25-02-2015 Nu Ngajepat 0 113 874
24. 21-02-2015 Kalakay Harepan 0 60 444
25. 16-01-2015 Lir Kalangkang 0 98 748
26. 26-09-2014 Ni Jinten 0 151 1.078
27. 26-09-2014 Ni Jinten 0 151 1.099
28. 25-09-2014 Nanan Sareng Jahé 0 120 854
29. 20-09-2014 Sondah 0 136 963
30. 18-09-2014 Nu Kaleleban 0 105 858