Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Kurotuaeni


FBS

Kurotuaeni lahir di Pandeglang tanggal 5 Juni. Kabita miluan mikmin lantaran mindeng maca carpon jeung carnyam dina majalah Mangle nu terbit taun 80an. Mimiti ngapungkeun fikmin ku basa sunda priyangan, tapi aya nu ngabéjaan sangkan mikminna maké basa Sunda Banten. Susuganan ka hareupna fikmin Sunda Banten bisa iluan ngaramékeun lapak fikmin.

Fikmin Karya Kurotuaeni (95 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 21-06-2015 Teu Naék Kelas 0 187 1.127
2. 18-05-2015 Pulsa 0 106 681
3. 13-05-2015 Lalampahan 0 131 863
4. 17-04-2015 Papadon 0 146
Petingan
1.084
5. 12-04-2015 Manéhna Téa 0 192
Petingan
1.369
6. 10-03-2015 Naha 0 105
Petingan
691
7. 08-03-2015 Pilihan 2 0 127
Petingan
920
8. 28-02-2015 Sono 0 143
Petingan
1.058
9. 24-02-2015 Ulin 0 128 925
10. 24-02-2015 Pilihan 0 110 763
11. 24-02-2015 Pilihan 0 110 763
12. 22-02-2015 Pilihan 0 110 763
13. 20-02-2015 Tembang 0 120 829
14. 17-02-2015 Hirup. Hurip. Kahirupan. 0 103 753
15. 07-02-2015 Tijalikeuh Manah 0 85 621
16. 30-01-2015 Pipiharé 0 113 851
17. 29-01-2015 Kemot 0 100 725
18. 28-12-2014 Bagja 0 118 851
19. 26-12-2014 Kagémbang 0 111 842
20. 24-12-2014 Noong Jangji 0 150 1.183
21. 09-12-2014 Ceunah 0 101 694
22. 07-12-2014 Malati Nu Di Piceun 0 149 1.085
23. 12-11-2014 Longkéwang 0 111 857
24. 08-11-2014 Tijalikeuh Manah 0 94 708
25. 24-10-2014 Minantu 0 149 1.015
26. 21-10-2014 Ulin Haté 0 110 759
27. 20-10-2014 Nyawang 0 121 878
28. 17-10-2014 Kado 0 80 567
29. 09-10-2014 Beubeureum Endog 0 88 607
30. 19-09-2014 Kabogoh 0 129 891