Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Gaus Firdaus


FBS

Tamat ASTI/STSI-Bandung taun 1996/1997, ti Jurusan Teater.
Kungsi, aktif di Studi Klub teater bandung (STB), Laskar Panggung, Teater Re-Publik, jeung Teater Payung Hitam tug dugi ka ayeuna.
Tulas-tulis, sanaos teu remen bari jeung teu junun, kantos dimuat di Bandung Pos, Cangkurileung, Pikiran Rakyat, Galamedia jeung Republika. Seratan mangrupi: Puisi, kritik teater (seni pertunjukan), resensi buku, esay seni-budaya jeung pendidikan. Teu kakantun oge nyerat Naskah Teater. Dina basa Indonesia sareng basa Sunda. Nganggo nami Gaus FM

Fikmin Karya Gaus Firdaus (292 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 10-03-2015 Mitoha Saba Kota 0 149 1.209
2. 06-01-2015 Nyieun Video Maca Fikmin 0 143 1.207
3. 15-12-2014 Sapotong Lalakon Atawa Teu Hulu Teu Buntut 0 130 1.233
4. 09-12-2014 IsmÉnÉ 0 149 1.268
5. 01-10-2014 Sajentul Batu 0 148 1.173
6. 15-09-2014 SolÉhahahah… 0 149 1.254
7. 03-09-2014 Arwah-arwah Pahlawan 0 149 1.496
8. 01-09-2014 Kulub Hulu Maung 0 147 1.361
9. 26-08-2014 Hiji Dongéng 0 130 997
10. 19-08-2014 KuÉh Balok Jeung Nu Olohok 0 149 1.153
11. 14-07-2014 Nyawang Bulan Buleud Pinuh 0 150 1.209
12. 10-07-2014 Pp 0 151 1.437
13. 07-07-2014 Dirérénténg Balongkeun 0 147 1.338
14. 04-07-2014 Sapatu Témbong Cinggirna (2) 0 149 1.184
15. 01-07-2014 Sapatu Témbong Cinggirna 0 149 1.287
16. 27-06-2014 Jihad Merangan Koruptor 0 149 1.333
17. 16-06-2014 Wékker Jeung Méngbal Piala Dunia 0 144 1.248
18. 11-06-2014 Miceun Salasah 0 149 1.182
19. 09-06-2014 5 Juni 2014 0 149 1.247
20. 03-06-2014 Tangara Sora Nu Gélo 0 120 1.000
21. 26-05-2014 Judul. Teu Langkung Pamaca 0 149 1.324
22. 22-05-2014 Nenggel Kana Angen 0 150 1.315
23. 19-05-2014 Ubrug Bénhur 0 154 1.137
24. 08-05-2014 Bolay Jadi Présidén 0 143 1.119
25. 07-05-2014 Nadran 0 145
Petingan
1.149
26. 05-05-2014 Pésta Halloween 0 148 1.123
27. 24-04-2014 PeremÉn Coklat 0 149 1.236
28. 17-04-2014 Sumbi Jeung Huntu Palsu 0 125 1.176
29. 15-04-2014 Dijauhkeun Tina Seuneu Naraka 0 112 889
30. 10-04-2014 Carita Nyorang Tps 0 140 1.122