Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Ricky Andriawan Mardjadinata


FBS

Lahir di Tatar Galuh Ciamis, Saukur cécéndét mandé kiara, cileuncang mandé sagara, nu keur mulungan bari leumpang, nu keur ngaléngkah bari ngalampah, mugia bahan katampi.

Hatur Nuhun.

Fikmin Karya Ricky Andriawan Mardjadinata (31 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 10-07-2012 Ahir Ka Sono 12 84 576
2. 10-07-2012 Fikmin #Nu Tepang Di Astana# 16 167 1.098
3. 09-07-2012 Masih Nyiar Lumar 9 26 185
4. 06-07-2012 Nu Nyaksi Di Lawang Saketeng 7 127 835
5. 03-04-2012 Nyi Mojang 0 77 504
6. 25-12-2011 Nagara Beling 3 86 646
7. 04-11-2011 Teu Karaos 3 45 304
8. 03-11-2011 Kaduhung 3 14 103
9. 01-11-2011 Ngamen 0 41 265
10. 29-10-2011 Malem Minggu Panungtungan 8 110 692
11. 28-10-2011 Kahayang 3 52 349
12. 24-10-2011 Hayang Salamet 2 36 239
13. 24-10-2011 Sangar Tapi Romantis 0 115 737
14. 24-10-2011 Ceu Odah Moal Kagoda 3 64 368
15. 23-10-2011 Cukang Awi 0 28 206
16. 22-10-2011 Dikantun Panutan 4 46 264
17. 22-10-2011 Behel 5 10 57
18. 19-10-2011 Daluang Katinggang Mangsi 10 75 461
19. 18-10-2011 Henpon Cina 0 28 206
20. 14-10-2011 Ngimpi 4 20 128
21. 12-10-2011 Orasi Otoy 0 30 175
22. 12-10-2011 Goreng Taleus 0 83 424
23. 30-09-2011 Kapiheulaan 2 58 303
24. 30-09-2011 Sms 4 23 115
25. 29-09-2011 Beda Jeung Baheula 2 41 298
26. 28-09-2011 1 1 12
27. 27-09-2011 Teu Sangka 4 30 197
28. 27-09-2011 Hayang Jadi Koruptor 0 24 162
29. 27-09-2011 Awewe Baong 0 14 113
30. 27-09-2011 Ojeg 1 19 140