Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Nandang Sofyan Priatna


FBS

Nandang Sofyan Priatna

Fikmin Karya Nandang Sofyan Priatna (144 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 17-07-2015 Roh 0 150 1.289
2. 10-07-2015 Allhamdulillah... 0 150 1.376
3. 02-07-2015 Nu Dimukena Hellow Kitty 0 139 1.060
4. 02-07-2015 Nu Dimukena Hellow Kitty 0 131 1.022
5. 29-06-2015 Ditilang 0 149 1.323
6. 25-06-2015 Km 96-km98 0 126 1.133
7. 10-06-2015 Nu Ngaracapruk 0 83 647
8. 26-05-2015 Béas Plastik 0 138 1.221
9. 11-05-2015 Kaméra 360 0 139 1.203
10. 08-05-2015 Nyaliksik Bisi Aya Nuteucan Dilike 0 123 1.027
11. 27-04-2015 Nungajijing Hélem 0 133 993
12. 30-03-2015 Kamer 53 0 142 1.101
13. 30-03-2015 Kamer 53 0 142 1.101
14. 30-03-2015 Kamer 53 0 142 1.101
15. 07-03-2015 Malming 3 0 142 1.152
16. 05-03-2015 Batu Ali 2 0 150 1.122
17. 28-02-2015 Malming 2 0 121 870
18. 28-02-2015 Malming 2 0 123 987
19. 26-02-2015 Siak Rey... 0 95 719
20. 21-02-2015 Malming 0 83 628
21. 19-02-2015 Nubéwara 0 148 1.038
22. 17-02-2015 Piminantueun 0 143 1.079
23. 10-02-2015 Bolay 0 145 1.173
24. 26-01-2015 Kateuhak Ku Polah Sorangan 0 114 894
25. 22-01-2015 Sasak Gantung 0 97 723
26. 19-01-2015 Batu Ali 0 111 722
27. 16-01-2015 Leuwi Geulis 0 138 1.035
28. 06-01-2015 MALWARE 0 110 932
29. 30-12-2014 Angin Puting Beliung 0 72 489
30. 27-12-2014 Jalan Satapak Jadi Saksi 0 112 828