Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Arom Hidayat


FBS

Wiraswasta, Nyerat sajak Sunda. Diantawisna dimuat di Majalah mangle, Harian Umum kabar Priangan, Harian Umum Galura, Majalah PunyaImut, Majalah Semboyan, jrrd.

Fikmin Karya Arom Hidayat (90 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 19-05-2014 Mérah Dalima 0 144
Petingan
1.089
2. 11-02-2014 Cihérang 0 89 602
3. 15-01-2014 Cimata 0 75
Petingan
534
4. 15-01-2014 Cimata 0 75 534
5. 15-01-2014 Cimata 0 75 534
6. 05-12-2013 Nya Ti Manéhna 0 117
Petingan
876
7. 04-11-2013 Ki Silah 0 67 510
8. 01-07-2013 Malespati 0 121
Petingan
860
9. 01-07-2013 Males Pati 0 112 766
10. 24-05-2013 Bau Lisung 0 98 701
11. 08-04-2013 Béla Sungkawa Ii 0 56 401
12. 06-04-2013 Bada Subuh 0 88 576
13. 16-12-2012 Tutungkusan 20 122 957
14. 12-12-2012 Pérah 40 92 715
15. 03-12-2012 Lain Manikin 0 63 498
16. 21-11-2012 Curug Pangantén 0 45
Petingan
366
17. 29-10-2012 HarÉwos 0 72
Petingan
517
18. 03-08-2012 Kukupu 'na Juru Surat 0 93
Petingan
659
19. 23-07-2012 Bilik Carang 0 59
Petingan
436
20. 25-05-2012 Di Rohang SimpÉ 0 51
Petingan
379
21. 08-05-2012 Spionase 31 73
Petingan
555
22. 30-04-2012 Manten 10 106
Petingan
793
23. 28-04-2012 DongÉng Ti Leuweung AhÉng 26 109 815
24. 24-04-2012 Kawin Batin Ii 16 117
Petingan
853
25. 22-04-2012 Ieung 28 62
Petingan
460
26. 07-04-2012 Piit Hideung 18 103
Petingan
751
27. 04-04-2012 Di Panjangna Peuting 18 66
Petingan
522
28. 26-03-2012 Catetan Liwung 16 84 632
29. 19-03-2012 Ti Jalan Ka Jalan 22 139 1.048
30. 09-03-2012 Albeum 38 107 789