Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Joey Pengganti Wiro


FBS

Joey Pengganti Wiro padamelan wiraswasta

Fikmin Karya Joey Pengganti Wiro (180 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 15-05-2013 Nu Pundung Tanpa Ditundung 0 132 967
2. 06-05-2013 Nu Teu KabagÈan Caang 0 109 900
3. 24-04-2013 Nu Pada Nyingkirkeun 0 102 794
4. 19-04-2013 Cipanon Semar 0 112 869
5. 18-04-2013 Nu Teu Boga HatÈ 0 124 993
6. 15-04-2013 Nu Mulang ÈlÈh Perang 0 108 872
7. 11-04-2013 Tambah Limbung 0 123 977
8. 07-04-2013 Lain Kalangkang 0 135 1.153
9. 06-04-2013 Tungtung Dunya 0 133 1.065
10. 29-03-2013 Kasarad 0 96 810
11. 25-03-2013 Rampog Anyar 0 142 1.042
12. 23-03-2013 Frustasi 0 116 870
13. 22-03-2013 Sareueuk Layung 0 125 948
14. 13-03-2013 Kapaksa 0 117 937
15. 12-03-2013 Saksi 0 147 1.138
16. 03-03-2013 Nu Ngantosan 0 143 1.028
17. 26-02-2013 Limbung 0 114 856
18. 23-02-2013 Nu Hayang Dibarengan 0 115 914
19. 22-02-2013 Luhur Handap 0 92 668
20. 18-02-2013 Jalan Cagak 0 120 983
21. 11-02-2013 SumorÈang 0 92 695
22. 08-02-2013 Gali Gongli 0 108 894
23. 06-02-2013 Teu Sangka 0 116 915
24. 03-02-2013 Teu Kudu Siga Batur 15 123 862
25. 02-02-2013 Nu SarÈ TÈoheun Awi 9 144 1.077
26. 28-01-2013 Tanjakan Rasa 9 140 1.067
27. 24-01-2013 Mending Nguseup 9 103 771
28. 23-01-2013 Nu Tepung Jeung Pangreureuhan 14 143 1.070
29. 22-01-2013 Nu Kapanjara 15 116 857
30. 21-01-2013 Teu Sangka 12 129 939