Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Is Tuning


FBS

Propesi saenyana mah janten tukang teuing, sagala dicabak. Aktipis independen dina nanjeurkeun sagala rupaning ngeunaan kasundaan.

Fikmin Karya Is Tuning (150 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 27-06-2015 Matakna 0 149 1.169
2. 20-06-2015 Liver 0 148
Petingan
1.148
3. 06-06-2015 Kuring 0 146
Petingan
1.080
4. 26-05-2015 Teu Ilahar 0 149 1.061
5. 28-02-2015 Aneh 0 149 1.030
6. 26-02-2015 Malem Jumaahan 0 123 892
7. 20-02-2015 Di Sakola 0 139 949
8. 16-12-2014 Balukarna 0 145 1.045
9. 06-12-2014 Lima Menit 0 145 1.051
10. 17-08-2014 Insap 0 136 933
11. 22-07-2014 Gunem 0 131 931
12. 30-06-2014 Saaya-aya 0 117 951
13. 08-12-2013 Nu Lieur 0 114 777
14. 21-09-2013 Hiji Waktu 0 113 843
15. 17-08-2013 Dirgahayu Republik Endonésia 0 126 945
16. 28-07-2013 Muhasabbah 0 141 1.012
17. 19-07-2013 Nu Poho 0 142
Petingan
958
18. 09-05-2013 Nyakséni 0 124 867
19. 03-05-2013 Meni Kitu! 0 148 1.125
20. 30-04-2013 Nu Katalian 0 145 954
21. 29-04-2013 Aral 0 107 729
22. 19-04-2013 Hajat Di Pager Ageung 0 68
Petingan
570
23. 10-04-2013 Hirup Deui 0 122 920
24. 30-03-2013 Salah Harti 0 144 982
25. 26-03-2013 Biasana 0 105 768
26. 17-03-2013 Odong Jeung Nonoh 64 141 945
27. 13-03-2013 Nu Ngajak Pisah 0 150
Petingan
1.163
28. 28-02-2013 Samar Kahayang 0 147
Petingan
1.057
29. 31-01-2013 Kantor Bnn 13 124 807
30. 22-12-2012 Nyiar-nyiar 6 150 1.098