Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Soendara Djatiseba


FBS

Rempug sangkan Rempag

Fikmin Karya Soendara Djatiseba (33 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 01-02-2013 Daging KÉnÉh 8 81 580
2. 31-01-2013 Jadug 17 119 859
3. 29-01-2013 Gusrek, Jeprut 11 82 641
4. 29-01-2013 Brownies 11 28 190
5. 26-01-2013 Bolu 25 24 153
6. 25-01-2013 Endog 8 14 109
7. 12-01-2013 Lugina 13 68 480
8. 11-01-2013 Neuteuli 7 38 295
9. 11-01-2013 Timburu 0 15 99
10. 09-01-2013 Rambisak 9 36 215
11. 09-01-2013 Cikruh 6 51 361
12. 08-01-2013 Peureup 20 62 466
13. 07-01-2013 Susuratan 23 46 327
14. 06-01-2013 Kungsi 8 39 306
15. 06-01-2013 Shio 59 71 449
16. 05-01-2013 Rujit 27 25 198
17. 04-01-2013 Jodo 11 16 105
18. 03-01-2013 Ngusapan 0 47 288
19. 01-01-2013 Kasieun 20 40 266
20. 31-12-2012 BÉjana 23 7 35
21. 19-12-2012 Sundakapala 15 27 253
22. 14-12-2012 Kabur Kaajrih 16 58 506
23. 13-12-2012 Curi Dengar 24 147 1.141
24. 12-12-2012 Meuni Beuneur 168 52 409
25. 11-12-2012 Ruhak 103 25 186
26. 09-12-2012 Ngadeupaan Lincar 72 24 181
27. 07-12-2012 Ngariut 0 19 127
28. 07-12-2012 Sugema 0 18 150
29. 06-12-2012 Nyaan 0 14 97
30. 05-12-2012 Hanjelu 0 12 88