Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Ai Nanospray Mci


FBS

nuju diajar nyerat di fikmin

Fikmin Karya Ai Nanospray Mci (70 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 21-12-2014 Muihna Cinta 0 94 783
2. 07-12-2014 Nyi Selir 0 112 772
3. 29-11-2014 Ngaji Bandungan 0 143 1.045
4. 13-09-2014 Indung Téré 0 205 1.534
5. 11-09-2014 Duriat Di Paksa Pegat 0 149 1.150
6. 05-09-2014 Ngolembar 0 139
Petingan
913
7. 24-07-2014 Lalaki Nu Nguwat Ngawut Leuweung 0 56 424
8. 21-03-2014 Nyandung Ka Babu 0 110 866
9. 21-03-2014 Nyandung Ka Babu 0 110 866
10. 14-03-2014 Dederuk 0 140 1.025
11. 09-03-2014 Ceuli 0 95 701
12. 03-03-2014 Nasib 0 162 1.085
13. 02-03-2014 Néng Sauqi Jeung Balon Héjo 0 135 943
14. 01-03-2014 Lalakon 0 101 761
15. 25-02-2014 Haréwos 0 167 1.250
16. 23-02-2014 Jero Kamar 0 138 1.004
17. 21-02-2014 Cigangsa 0 106 701
18. 17-02-2014 Ghééto 0 98 707
19. 16-02-2014 Létah 0 97 756
20. 15-02-2014 Impun 0 198 1.321
21. 14-02-2014 Kaliagé 0 133 941
22. 12-02-2014 Samagaha Bulan 0 152 971
23. 11-02-2014 Jero Surat Ti Peuntas 0 66 455
24. 09-02-2014 Kalangkang 0 145 993
25. 07-02-2014 Tungtung Rawayan 0 190 1.292
26. 03-08-2013 Lebaran 0 131 792
27. 27-03-2013 Tangtungan 0 105 643
28. 14-10-2012 Taun-taun Nu Bayeungyang 0 43 296
29. 05-10-2012 Potret Manehna 0 36 286
30. 09-02-2012 Knez 8 9 62