Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Tisna Kamisyah


FBS

Sadidinten didamel Icalan di kaki lima. Ngiring kana grup Fiksimini Basa Sunda kajurung ku karesep kana basa, mamanawian tiasa ngarojong hirup huripna basa Sunda.

Fikmin Karya Tisna Kamisyah (214 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 31-12-2014 Kahayang Si Jalu 0 116 811
2. 29-12-2014 Geter Trésna 0 150 1.090
3. 26-12-2014 Dasi 0 166 1.188
4. 24-12-2014 Pélét 0 143 1.000
5. 16-12-2014 Cap Jempol 0 93 632
6. 15-12-2014 Besuk 0 120 901
7. 13-12-2014 Kuring Jeung Manéhna 0 135 945
8. 10-12-2014 Lagu Nu Keur Buming 0 166 1.166
9. 08-12-2014 Sms Kabogoh 0 140 1.066
10. 05-12-2014 Di Simpang Padalarang 0 74 590
11. 01-12-2014 Sabot Nunggu 0 117 915
12. 26-11-2014 Jurig Judi 0 89 663
13. 19-11-2014 Kuring Lain Subadra 0 115 770
14. 15-11-2014 Nu Jadi Lamunan 0 84 598
15. 11-11-2014 Cicirén 0 114 821
16. 05-11-2014 Sobat Dalit 0 124 928
17. 24-05-2014 Tembang Urang 0 102 772
18. 23-05-2014 Andi 0 144 1.054
19. 21-05-2014 Andi 0 114 915
20. 19-05-2014 Kado 0 149 1.183
21. 17-05-2014 Tumbal Sanghyang Tikoro 0 144 1.138
22. 14-05-2014 21 April 0 123 978
23. 10-05-2014 Bogoh 0 111 771
24. 08-05-2014 Di Pasar Kagét 0 126 918
25. 07-05-2014 Anu Koma 0 130 938
26. 06-05-2014 I Love You 0 119 814
27. 04-05-2014 Haratis 0 86
Petingan
629
28. 28-04-2014 Domba Akékah 0 62 444
29. 26-04-2014 Nu Ngangkang 0 99 836
30. 24-04-2014 Di Stasion 0 86 742