Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • R Teddy CandraNagara


FBS

pengurus yayasan kamandaka

Fikmin Karya R Teddy CandraNagara (17 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 19-09-2014 Ngahaja 0 136 876
2. 17-09-2014 Di Juru Nu Sagowok 0 100 706
3. 19-03-2014 Di Akalan 0 144 953
4. 15-03-2014 Salah Saha 0 147 1.019
5. 13-03-2014 Aya Dikieuna 0 149 1.051
6. 18-02-2014 Galindeng Trésna 0 103 710
7. 17-02-2014 Patlot Ahéng 0 142 912
8. 16-02-2014 Antara Didikan Jeung Atikan 0 104 698
9. 15-02-2014 Teu Rido Kurang Gopé 0 113 781
10. 14-02-2014 Mayar Hutang 0 84 562
11. 17-10-2013 Stylist 0 113 737
12. 16-10-2013 Bongan 0 120 759
13. 09-10-2013 Salah Parab 0 109 757
14. 01-10-2013 Biheung 0 108 731
15. 22-07-2013 Naha 0 107 741
16. 24-07-2012 Pajeujeut 0 159 1.037
17. 23-07-2012 Sing Inget Keur Butuhna 0 101 614