Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Miskar Kariti


FBS

Kutrat-kotret, manawi mangpaat.

Fikmin Karya Miskar Kariti (36 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 19-02-2013 Baréda-béda 0 43 389
2. 09-02-2013 Digalaksak 0 34 293
3. 29-01-2013 Wadal 9 55 449
4. 10-12-2012 Asa Dikabiri 3 94 664
5. 23-10-2012 Osok Kénéh Maén Catur 0 57 447
6. 14-10-2012 Mikahayang Laptop Pangmurahna 0 106 853
7. 23-09-2012 Kahayang 0 22 137
8. 03-09-2012 Kacerek Deleg 0 97 747
9. 31-08-2012 Dibuat 0 33 271
10. 31-08-2012 Dibuat 0 33 268
11. 30-08-2012 Koréh-koréh Cok 0 74 576
12. 12-08-2012 Nyengker Heuay 0 91 709
13. 09-08-2012 Jopeng 0 80 531
14. 28-07-2012 Tapak 3 36 343
15. 28-07-2012 Asa 0 49 365
16. 06-06-2012 Pahlawan 0 69 536
17. 02-06-2012 Kahayang Domba 0 65 468
18. 25-05-2012 LotÉk TogÉ Gula Aduna 0 36 340
19. 23-05-2012 Langlayangan 0 21 170
20. 23-05-2012 Nyasab 0 38 306
21. 21-05-2012 Qadar 0 98 703
22. 11-05-2012 Ema Tos Taya 0 60 405
23. 20-02-2012 Sasak Panginditan 7 21 157
24. 19-02-2012 Salempay Nineung 3 54 399
25. 17-02-2012 Poho 8 86 597
26. 09-02-2012 Kemit 52 123 858
27. 08-02-2012 Monumén 6 96 678
28. 01-02-2012 Ucing Sumput 15 151 1.006
29. 29-01-2012 Reungit 32 63 439
30. 27-01-2012 Ngajugjug Harepan 4 105 745