Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Mohammad Ridwan Trijana


FBS

MOHAMMAD RIDWAN TRIJANA

Fikmin Karya Mohammad Ridwan Trijana (63 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 17-07-2012 Supata Guriang Tujuh 0 149 1.234
2. 16-07-2012 Pangagung Tatarsunda 0 150 1.241
3. 08-07-2012 Preman & Sya’ban 4 149 1.386
4. 06-07-2012 Nyawang Bulan 0 27 183
5. 01-07-2012 Siliwangi & Gatotkaca 0 150 1.243
6. 21-06-2012 Pesta 0 64 580
7. 20-06-2012 Panon Biru Di Alun-alun 0 147 1.078
8. 20-06-2012 Kudu Bruk Brak 0 40 315
9. 20-06-2012 Mental Pamaen Enonesa 0 149 1.138
10. 19-06-2012 Pepeling Orok Beureum 0 135 955
11. 19-06-2012 Order 0 70 555
12. 18-06-2012 Beurang Kabeh 0 122 901
13. 17-06-2012 Fikmin & Preman 0 53 442
14. 16-06-2012 H I L I W I R 0 95 796
15. 15-06-2012 Teroris Di Ground Zero (bag. 2) 0 153 1.275
16. 13-06-2012 Teroris Di Ground Zero 0 149 1.102
17. 10-06-2012 Galindeng Tresna Ti Ciater 0 149 1.105
18. 09-06-2012 Sareupna Palebah Big Ben 0 149
Petingan
1.206
19. 05-06-2012 Ermawar Di Afghanistan 0 172 1.361
20. 03-06-2012 Hujan Salju Di Langit Bosnia 0 151
Petingan
1.192
21. 02-06-2012 Handapeun Pineus (2) 0 140 1.067
22. 02-06-2012 Handapeun Pineus 0 134 924
23. 31-05-2012 Burahay Langit Syria 0 150
Petingan
1.201
24. 31-05-2012 Pandu Ngahanju 0 61 532
25. 29-05-2012 Nuding Hp 0 75 525
26. 29-05-2012 Kukupu 0 97 772
27. 28-05-2012 Serat Kukulikuk 0 150 1.231
28. 25-05-2012 Tarung 0 149 1.243
29. 24-05-2012 Fesbuker Palsu 0 147 1.217
30. 23-05-2012 Asih Wening From Romania 0 145
Petingan
1.159