Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • R Iman


FBS

Nu keur maluruh kasundaan dina awak sorangan

Fikmin Karya R Iman (58 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 09-07-2015 Tresna Anjeun 0 114 845
2. 06-05-2015 Unggah Adat 0 134 1.042
3. 16-04-2015 Nanyaan Pimitohaeun 0 144
Petingan
1.247
4. 12-04-2015 Cépot Wiwaha 0 132 1.014
5. 30-03-2015 Piraku? 0 136 958
6. 21-03-2015 Basa Keur Purnama 0 135
Petingan
1.067
7. 06-03-2015 Dangdanggula (kaleleban) 0 114 873
8. 06-03-2015 Dangdanggula (kaleleban) 0 114 873
9. 28-02-2015 Si Keling 0 149
Petingan
1.133
10. 08-02-2015 Lambaran Dawuhan Gusti 0 146 1.193
11. 24-01-2015 Saméméh Adan 0 149 1.127
12. 09-01-2015 Pan Ieu Mah Dunya 0 105 814
13. 03-01-2015 Kagémbang 0 147 1.139
14. 27-12-2014 Duh Nasib 0 103 791
15. 25-12-2014 Ėman Si Sapi 0 144 1.157
16. 25-12-2014 Ėman Si Sapi 0 144 1.159
17. 14-12-2014 Malati Teu Sagagang 0 116 815
18. 30-11-2014 Mang Tarsa 0 131 912
19. 29-11-2014 Jugjugan 0 120 998
20. 26-11-2014 Nunggelis 0 116 900
21. 30-10-2014 Tahajud 0 109 856
22. 07-09-2014 Hadiah Ahéng 0 143 996
23. 12-08-2014 Girimis Nu Beuki Ipis 0 111 803
24. 25-07-2014 Leungit Hayam 0 146 1.104
25. 09-07-2014 Kiwari Nu Ngageuri 0 126 930
26. 03-07-2014 Teuteup Kalalanjoan 0 110
Petingan
861
27. 06-06-2014 Bangsat Vs Ronda 0 130 1.010
28. 01-06-2014 Kalakay Murag 0 98 722
29. 27-05-2014 Hampura Geulis 0 86 660
30. 25-05-2014 Hariring Peuting 0 110 853